Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ajánló: 6 szuper könyv az 599 forintos könyvvásárból

A Könyvmolyképzőn jelenleg 599 forintos könyvvásár van, ilyen szuper áron szerezhető be 100 regény szeptember 26. éjfélig.

A kínálatban több olyan kötet is van, amit már olvastam, és szerettem, most ezekből szemezgettem nektek, hátha megjön hozzá a kedvetek. Ahol volt értékelésem a kötethez, azt be is tettem a posztba.

Courtney Summers – Éles helyzet

Képzeld el azt, hogy kitör a zombijárvány és te a sulidban ragadsz… Na erről szól ez a könyv, amit én együltő helyemben kiolvastam. Belekezdtem 21 körül, és valamikor éjjel fejeztem be, mert nem tudtam abbahagyni.

Julie Cross – Tempest: Förgeteg

Az időutazós romantikus történetek mindig magukkal ragadnak, itt extra pont, hogy nem csak a romantikán volt a hangsúly. Bár egy trilógia első része, de szerintem önállóan is megállja a helyét.

Mimi O’Connor – Árnyvadász útmutató

Ez a cuki kis kötet leginkább a filmhez kapcsolódik, de így is van benne egy csomó érdekesség az árnyvadászokkal kapcsolatosan. Sok-sok képet tartalmaz, és annyira minőségi, lapozni is öröm. Árnyvadászoknak kötelező!

Paul Rudnick – Minden a te hibád

Ez az egyik legmegosztóbb Vörös Pöttyös. Én imádtam, egy hívő fiatal lányról szól, akinek egy sztár az unokatestvére, és egy zűrös éjszakát töltenek együtt, ami aztán a börtönben végződik. Nagyon izgalmas, kalandos kötet, amiben romantika is van, és nem kicsit segít lerombolni a sztereotípiákat.

Rachel Hawkins – Hex Hall

Romantikus történet egy boszorkánnyal a főszerepben, és olyan könyves álompasi van benne, akit soha nem fogtok elfelejteni. Ó, Archer Cross, hogy lehetsz ennyire imádnivaló? Itt már a teljes sorozat teljes magyarul, és én mindegyiket nagyon szerettem.

R.S. Grey – Scoring Wilder: Testcsel

Tipikus nyári strand könyv, amiben egy női focista belezúg az edzőjébe. Persze ennél mélyebb a történet, a hősnő lelki fejlődését nagyon szépen prezentálja a szerző.