Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Bátor címmel jön Jennifer L. Armentrout új regénye magyarul

Jennifer L. Armentroutot a legtöbben a Vér és hamu és a Luxen sorozat sorozat miatt kedvelik, az én szívem együk csücske viszont a tündéres Wicked sorozata, aminek az utolsó része, a Brave – Bátor 2023 őszén érkezik magyaul.

Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként zárul Ivy Morgan története, különösen a második kötet ütős lezárása után. A fülszöveg már meg is érkezett a harmadik kötethez, nézzétek csak!

Brave – Bátor (Megveszekedett 3.)

*Ivy Morgan mostanában nem érzi úgy, hogy önmaga lenne. Nem mintha bárki is hibáztathatná ezért. Nem csoda, ha nem tudja egykönnyen kiheverni, hogy egy eszelős tündérherceg tartotta fogságban, aki azon mesterkedik, hogy kinyissa a Másvilág kapuit.

Csakhogy ennél többről van szó. Ivyben sötét, alattomos erő kavarog, hatalmasabb, mint amit valaha is el tudott képzelni… És ez az erő falat húz közé és az Elit-tag Ren Owens közé, akibe fülig szerelmes. Ren bármit megtenne, hogy biztonságban tudja Ivyt. Bármit. Ám amikor olyan döntést hoz a lány helyett, ami megváltoztatja az életét, a tette messzemenő következményekkel jár, és fennáll a veszélye annak, hogy tönkreteszi az életüket. Ha Ivy túl akarja élni ezt, félre kell tennie a sérelmét és az árulást, és nemcsak azokkal kell együtt dolgoznia, akiket szeret, hanem egy olyan ellenséggel is, akit inkább megölne, mintsem bízzon benne.

A háború közeleg, és hamarosan kiderül, hogy amit Ivy és Ren tudni vélt a Rendről, magukról, sőt az ellenségeikről, az nem más, mint veszélyes, halálos hazugságok hálója. Ivy tudja, hogy nem elég bátornak lennie ahhoz, hogy megmentse a szeretteit és végső soron saját magát. Mert minden gonosz herceg mögött ott egy királynő…*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)