Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Bessenyei Gábor – A háború lelke

Borítóleleplezés: Bessenyei Gábor – A háború lelke

Idén véget ér az Olümposz legyőzése sorozat! 🙁 Kicsit szomorú vagyok miatta, mert nagyon szerettem, de kíváncsian várom a lezárást.

Most pedig, íme, a könyvhöz készült borító! Nekem bejön, elég egyedi lett, jól illeszkedik a sorozathoz, és lehet látni, hogy nőttek a főhősök. Az arcok viszont elég furák, azok nem nyerték el száz százalékig a tetszésem.

A BORÍTÓ

FÜLSZÖVEG

Erik és Adria megnyugodott, hiszen helyrehozták az időzavart az ókori Görögországban, és megmentették a világot. Csakhogy van egy gond: Marcell helyett valaki más tért vissza. Ki lehet az idegen, és mit akar a jelenben?

Közben a valódi Marcell egy spártai kiképzőtáborban senyved. Mit szeretne tőle Árész? A háború istene vajon tényleg a békéért harcol, vagy ennél sötétebb tervei vannak?

Zeusz azon fáradozik, hogy megszüntesse az időzavart a jelen és a múlt között, ám az istenek megérzik a létüket fenyegető veszélyt, és mozgolódni kezdenek. Viszály mindenütt, és csak egy apró szikra hiányzik, hogy kirobbanjon a háború, szétszaggatva az idővonalat.

A jövő harcosainak meg kell küzdeniük a legsötétebb alvilági erőkkel. Marcell, Adria és Erik hatalmas bátorsággal vetik magukat a kalandokba, noha olyan cselszövésre bukkannak, ami nemcsak a világ sorsát, hanem a barátságukat is veszélyezteti.

A SZERZŐRŐL

Bessenyei Gábor 1985-ben született, a főiskolán újságírást tanult, a pályafutását is újságíróként kezdte. A III. Aranymosás pályázat egyik győztese. Novellákkal már több felületen bemutatkozott, első ifjúsági fantasy regénye a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg 2015-ben.

Facebook oldala: https://www.facebook.com/bessenyei.gabor/