Home Könyvek listák 5 könyv(sorozat), amit szeretnék egyszer újraolvasni

5 könyv(sorozat), amit szeretnék egyszer újraolvasni

Nagyon ritka az, hogy én újraolvassak egy-egy könyvet. Az oka leginkább az időhiány, és az, hogy imádok újabb és újabb történeteket megismerni. De vannak azért olyan könyvek, amiket egyszer szeretnék majd újra elolvasni. ők azok!

J.K. Rowling – Harry Potter sorozat

2007-ben jelent meg az utolsó Harry Potter regény, én pedig azóta nem olvastam HP könyvet. Majdnem tizenkét éve! Pedig sokat változott azóta a világ, én is sokat változtam. Kíváncsi lennék rá, hogy mai fejjel mit és hogyan hámoznék ki a történetből, vagy ismerve a legfőbb titkokat, észevenném-e Rowling elejtett utalásait. Egyszer mindenképpen belevágok a kalandba.

Elle Kennedy & Sarina Bowen – HIM: Ez a srác

Alig pár hete olvastam el ezt a könyvet, de azóta is a fejemben jár. Nagyon szerettem, hozzám nőttek a karakterei. Hihetetelnül jól esett végre egy ilyen LMBT történetet elolvasnom. Úgyhogy előbb-utóbb mindenképpen duplázni akarok, túl jó ahhoz ez a könyv, hogy csak egyszer éljem át az örömét.

Margaret Atwood – A szolgálólány meséje

Először kábé 15 évesen olvastam, aztán 29 évesen másodjára. Így amikor 45 leszek, újra előveszem a könyvet, mert tavaly is másként néztem egy cseppet a könyvre, mint anno tinédzserként. Azt hiszem, ez az a könyv, ami minden életkorban más élményt nyújt az embernek. Nem többet. Mást. És a más itt (is) jó 🙂

Benjamin Alire Sáenz – Aristotle és Dante a világmindenség nyomában

Ez egy hihetetlenül jó könyv volt. Bár LMBT regénynek van titulálva, érzésem szerint nem a romantika, hanem az LMBT sorsok domináltak benne. Egyszerűen jó volt a főhősökről olvasni, és nagyon remélem, hogy az író mielőbb elkészíti a megígért folytatást. Addig is, jó lenne újra elolvasni ezt a kötetet. Biztos, hogy másodjára is megmelengetné a szívemet.

Deirdre Riordan Hall – Sugar

Ez a könyv életem egyik legnagyobb kedvence volt. Szó se róla, megríkatott rendesen, de ki bánja, amikor ennyire csodálatos élményt adott át! Amikor először olvastam, érzelmileg nagyon megviselt, és tudom, másodjára is meg fog, de mindenképpen át akarom élni újra. És úgy érzem, az írónőtől rengeteget tanulhatok, ezért is szeretném újra elolvasni. Na majd egyszer!