Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az oldalról

Sorok Között

A Sorok-Között egy szórakoztató irodalmi blog, ahol könyvekről olvashatsz híreket, érdekességeket és kritikákat méghozzá napi rendszerességgel.

A blog 2016. június 5-én startolt el, előtte pedig nyolc éven át a Media-Addict.hu oldalon voltak olvashatóak a könyves bejegyzéseim.

A Sorok között szerkesztője a Fogadj el! és a Túl szép c. regények írója, Rácz-Stefán Tibor.

Kapcsolat

Kapcsolatba szeretnél lépni velem? Tedd meg bátran, szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, kérésre, felvetésre.

Írhatsz Facebookon privát üzenetet – klikk ide!

E-mailen is megtalálsz. A címem – racztibor1988[kukac]gmail.com

Figyelem! Időhiány miatt sajnos nem áll módomban kéziratokat elolvasni és véleményezni. Igazán sajnálom, de a megjelent könyvekre is alig van időm 🙁

Rólam

Blogger és író, munka terén kiadói marketinges, magánéletében örök álmodózó, könyvfaló, sorozatmániás, zeneimádó és hobbiszakács. Ha egy (nagyon) hosszú mondatban kéne bemutatkoznom, valószínűleg így tenném meg. Kicsit bővebben is mesélek ám.

1988 januárjában születtem Balassagyarmaton, ahol most is élek, de korábban sokáig élveztem a fővárosi létet is. Az első weboldalam még 15 évesen nyitottam a g-portálon, és nagyon büszke voltam rá. Később többek között volt Született feleségek, telenovellás és Kristen Belles rajongói oldalam, míg 2008. február 14-én megnyitottam a Media Addict.hu oldalt, amit egy kisebb megszakítással már kilenc éve vezetek.

A Sorok-Között.hu oldalam egy éve, 2016. június 5-én nyílt, itt már csak könyvekkel és könyvadaptációkkal foglalkozom, amit hihetetlenül élvezek.

Maga az írás mindig is központi szerepet játszott az életemben, tinikorom óta regényírással is kacérkodom. Első regényem 2014 decemberében jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Fogadj el! címmel. Ezt követte 2015 decemberében a Túl szép.

2017 végén várható az első vörös pöttyös könyvem, a Mikrofonpróba. A szerzői blogomon a novelláimat is elolvashatjátok.

Őszintén bízom benne, hogy akár egy cikkemet, ajánlómat vagy valamely regényemet olvassátok, sikerül hozzátennem valamit ahhoz, hogy vidámabb legyen a napotok.