Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Two Weeks Notice: Íme 10 idézet Whitney G. új regényéből

Már megjelent Whitney G. legújabb regénye, a Two Weeks Notice: Felmondólevél. Ez lett idén az egyik kedvencem, nagy szerettel ajánlom nektek is elolvasásra. Hogy még jobban meghozzam a kedvetek íme 10 idézet a kötetből!

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezménnyel! *

#1

„Úgy érzem, hogy mindig a top kettőben kellene lennem, és sohasem szabadna második helyen végeznem.”

#2

„– Szeretnék egy változtatást eszközölni a mai kávérendelésemben.
– Végre elmegy érte saját maga?
– Tessék? – kérdezett vissza szigorúan. – Mit mondott?
– Semmit – köhögtem. – Valami a torkomon akadt.”

#3

„– Szerintem jobban oda kellene figyelnie arra, hogy mit küld a vállalati szerveremen keresztül, mert egyes e-mailek messze nem helyénvalóak.
– Csak egyszer hívtam önt „lehetetlen seggfejnek” az e-mailjeimben.
– Nem arról beszélek – vetett rám lesújtó pillantást, mielőtt a papírra nézett. – Tárgy: Hadd segítsek, hogy jobb legyen! (Igen, a dugásról beszélek.)
Elállt a lélegzetem. Baromira reméltem, hogy megnyílik alattam a föld, és azonnal elnyel.
– Aztán magával az üzenettel is van egy hatalmas probléma – mosolygott Preston, majd folytatta az olvasást. – Tara, bébi, ne aggódj a szörnyen seggarc főnököd miatt! Én boldogan segítek neked ellazulni bármikor, amikor kimenőt kapsz. Be akarom tömni a lyukadat a farkammal, és addig nyalni, ameddig csak kell, hogy megfeledkezz a munkádról. Csak szólj! Nem érzed magad egy kicsit…
Elhallgatott, és felvonta a szemöldökét.
– Vízcsepp emoji. Vízcsepp emoji. Vízcsepp emoji – fejezte be.
Lángolt az arcom.”

#4

„Halkan felnevetett, és hozzám lépve lehajolt, hogy megcsókoljon.
– Nem lehet – toltam el magamtól hátralépve, és elővettem a telefonomat. – Perceken belül kezdődik egy kétórás megbeszélésed… T.L.M.-mel – pillantottam rá a napi programjára. – Ezt te írtad be? Én nem hagytam jóvá semmiféle megbeszélést a Thompson Lane Marketinggel mára. Miért találkoznak veled többször is ezen a héten?
– Mert a T.L.M. nem a Thompson Lane Marketing – válaszolta, s engem megkerülve odament az ajtóhoz, hogy kulcsra zárja. – Csak gondoltam, hogy Tara Lauren Megdöntése nem elég helyénvaló ahhoz, hogy a menedzserasszisztensem jóváhagyja.
Nevettem, ő pedig megcsókolt.”

#5

„– Milyen vészhelyzet van?
– Elég nagy – vett elő a zsebéből egy pár mandzsettagombot. – Reménykedtem benne, hogy meg tudod mondani, elég fényes-e ez a hétvégi GQ-fotózásomhoz, vagy szerinted addigra újra kéne políroztatnom.
AZT A ROHADT!
– Ez most komoly?
– Igen – felelte önelégült félmosollyal. – Az összes képen jól kell kinéznem. Nem gondolod?
– Te most emiatt intézted el, hogy lemaradjak a szexről?
– Nem, emiatt intéztem el, hogy lemaradj egy csalódásról – lépett közelebb.”

#6

„Ezúton szeretném nagyon szépen megköszönni, hogy seggfej főnököm voltál az elmúlt két évben. Tényleg nagyra értékelem a rengeteg szarságot, amin keresztülmentem miattad – főleg a késő esti telefonhívásokat, a soha véget nem érő megbeszéléseket, a kötelező utakat az utolsó pillanatban, illetve a szükségtelen tirádákat a nyelvtani hibák miatt az e-mailjeimben. (Egyébként én soha, de soha nem mutattam rá arra, hogy te állandóan rosszul használod a melléknévi és a főnévi igeneveket a mondataidban, ez viszont egy másik történet.)
Ettől a pillanattól kezdve hivatalosan is befejeztem a munkát veled, te lekezelő seggfej, és fogadni mernék, hogy azt fogod kívánni, hogy a következő asszisztensed bárcsak FELE olyan jó lenne, mint én. (Igen, tisztában vagyok vele, hogy az előző mondatom nyelvtanilag helytelen. Lépj túl rajta!)”

#7

„– Azt akartad, hogy elmondjam, milyen kibaszottul szexi vagy ma este? – húzta végig az ujját a kulcscsontomon, amitől lángra gyúlt a testem. – Hogy szívesebben maradtam volna nálad, hogy befejezhessük, amit elkezdtünk a tárgyalóban ahelyett, hogy idejöttünk volna?
– Nem.
– De – érintette az ajkát az enyémhez. – Tudom, hogy nem kezdeményeztél volna, pedig te is tudod, hogy milyen szörnyen akarod. Biztosra veszem, hogy fogalmad sincs, milyen nehéz több mint két éven át akarni egy bizonyos valakit.
– Én több mint két éven át akartam, hogy egy bizonyos valaki jól bánjon velem – sziszegtem.”

#8

„– Úgy gondolod, hogy a nő, akit felvettem, csak három hétig fogja bírni?
– A „határozottan vonzónak találom” arckifejezésedből ítélve fogadni mernék, hogy kettőig sem fogja bírni.”

#9

„Élvezze valamelyik wellnessrészlegünk kényelmét odalent, válaszoljon néhány e-mailre, és nézzen rá a dolgokra nagyjából óránként. Aztán vegyen egy mély levegőt és mosolyogjon, mert hivatalosan is az öné a legjobb állás egész New Yorkban.”

#10

„Annak ellenére, hogy soha életemben nem éreztem még ilyen szexuális kielégületlenséget, és már naponta négyszer vettem hideg zuhanyt, ami rekordnak számít, mégis Tarát tartottam annak az embernek, aki a legközelebb állt ahhoz, hogy igazi barátomnak nevezzem. Az első igazi barátomnak. Szakmai téren pedig őszintén úgy éreztem, hogy sokkal inkább a partnerem a vállalatom vezetésében, mintsem egy menedzserasszisztens.”

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezménnyel! *

 • Új regénnyel jelentkezett az Alapos kétely és a Barátod, Carter írója. A történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és extra állomásokat is találhatsz. Kövesd velünk végig a turnét, és ha szerencséd van, meg is nyerheted a regény egy példányát.

 • Whitney G. hősnőjének nehéz dolga van: egy pofátlanul szexi, de végtelenül idegesítő főnökkel kell nap mint nap megbírkóznia, így bizony a szerelem és a gyűlölet elég közel kerül egymáshoz…

  Prestont dicsőítve most olyan könyvekből találtok idézetet, ahol hozzá hasonlóan szexi seggfej főnökök voltak a főhősök. A feladatod, hogy az idézet alapján felismerd mely könyvről van szó, és beírd a könyv címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  „– Az ajkadat harapdálod. – Rekedtes a hangja, elgondolkodva néz rám.
  – Bocsánat
  – Ne mentegetőzz. Csak éppen én is szeretném harapdálni. Nagyon.

  a Rafflecopter giveaway

 • 10.24. – Sorok Között
  10.26. – Angelika Blogja
  10.28. – Sorok Között idézetek
  10.30. – Sorok Között borítómustra
  11.02. – Hagyjatok! Olvasok! Blog
  11.04. – Könyvvilág