Home Hírek Bűbájos boszorkák: Alyssa Milano mesélt a Shannen Dohertyvel való kapcsolatáról

Bűbájos boszorkák: Alyssa Milano mesélt a Shannen Dohertyvel való kapcsolatáról

Tinikorom egyik abszolút kedvenc sorozata a Bűbájos boszorkák volt, ráadásul Shannen Doherty távozása megviselt, mert Prue-t szerettem a legjobban. Ugye ezzel nem vagyok egyedül?

A Phoebe-t alakító Alyssa Milano nemrég írt egy könyvet Sorry Not Sorry címmel, amiben az életéről mesélt. Ezt promózva egy műsorban beszélt a Shannen Dohertyvel való kapcsolatáról is.

Elmondása szerint Dohertyvel inkább szívélyes volt a kapcsolata. Felelősséget vállalt a feszültségek nagy részéért, mert úgy érezte, hogy versengenek egymással, és nem a testvériség volt a középpontban, holott erről szól a sorozat. Elmondta, hogy a történtek miatt van is bűntudata.

Tisztelem őt. Shannen egy kiváló színésznő, aki imádja a családját. Bárcsak régen is elég erősnek éreztem volna magam ahhoz, hogy ezt felismerjem” – nyilatkozta Milano. Doherty-vel sajnos nem volt kegyes az élet, a színésznő rákja 2020-ban sajnos visszatért.

Bár Milano az interjúban nem tért ki a média szerepére, pedig ez is fontos volt a történtek alakulásában, ugyanis akkoriban szinte uszították egymás ellen a sorozatok női szereplőt, folyton azt elemezték ki a legszexibb, ki a legnagyobb sztár, és a (zömében férfiakból álló) vezetőséggel együtt olyan kompetitív és szexista környezetet teremtettek, amiben nem lehetett egyszerű kialakulnia a testvériségnek a színészek között. A kreátorról, Brad Kernről is kiderült nem egy mocskos dolog utólag…

Mindenesetre szerintem Milanótól gyönyörű gesztus volt, hogy felvállalta a hibáit. Szerintem erre sokan nem képesek.