Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezekkel a borítókkal jelent meg külföldön a Two Weeks Notice

Nemrég magyarul is megjelent Whitney G. sikerkönyve, a Two Weeks Notice – Felmondólevél, ami nekem az egyik kedvencem lett idén, mert remekül szórakoztam rajta. És milyen borítókat kapott külföldön? Íme a megoldások!

MAGYAR

Mi megkaptuk az eredeti borítót, amiért nem lehetek elég hálás. Annyira jól sikerült, tök jó rajta a pasi, a felmondólevél szövege a háttérben és a betűtípust is imádom.

FRANCIA

Szerintem nagyon klassz az öltönyös kép középen, és a betűtípust se utálom, de így ezzel a megoldással kicsit katyvasz nekem az egész.

HÉBER

Értem mit akar ábrázolni a borító, és tök jó benne a humor. Így, hogy ismerem a sztorit jót mosolygok rajta, de 100%, hogy a könyvesboltban nem keltené fel a figyelmem.

OLASZ

Szerintem klassz, hogy bepróbálkoztak egy nonfiguratív borítóval. Igaz, a gyűrűnek és a virágnak (emlékeim szerint) sok köze nincs a történethez, de kétségkívül jól néz így ki egyben.

SPANYOL

Ó, hogy én ezt a borítót is mennyire szeretem! A pasi nagyon klassz rajta, pont így képzeli el az ember Prestont, tök jó a háttér is, és a betűtípus egyszerűsége is bejövős.

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezménnyel! *

 • Új regénnyel jelentkezett az Alapos kétely és a Barátod, Carter írója. A történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és extra állomásokat is találhatsz. Kövesd velünk végig a turnét, és ha szerencséd van, meg is nyerheted a regény egy példányát.

 • Whitney G. hősnőjének nehéz dolga van: egy pofátlanul szexi, de végtelenül idegesítő főnökkel kell nap mint nap megbírkóznia, így bizony a szerelem és a gyűlölet elég közel kerül egymáshoz…

  Prestont dicsőítve most olyan könyvekből találtok idézetet, ahol hozzá hasonlóan szexi seggfej főnökök voltak a főhősök. A feladatod, hogy az idézet alapján felismerd mely könyvről van szó, és beírd a könyv címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  „Úr.
  Isten.
  Gödröcskék.
  Sötét, borostás áll.
  Kisfiús mosoly. Férfitest.
  Barna bőr.

  a Rafflecopter giveaway

 • 10.24. – Sorok Között
  10.26. – Angelika Blogja
  10.28. – Sorok Között idézetek
  10.30. – Sorok Között borítómustra
  11.02. – Hagyjatok! Olvasok! Blog
  11.04. – Könyvvilág