Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 adaptáció, ami 2021 júniusában debütál az HBO Go műsorán

Nem csak a Netflix, hanem az HBO Go is számos adaptációt hoz el nekünk 2021 júniusában, amiket érdemes lehet megnézni.

A listában szerepelni fognak korábbi alkotások is, amiket netalán már a tv is bemutatott, most viszont eljön a lehetőség arra is, hogy egy streaming szolgáltatón legális módon nézhessük meg őket. (Én például sok régebbi premiert látok emiatt mostanság).

Dunkirk (2017)

A Joshua Levine könyvéből készült mozifilm a közönség és a díjátadók szeretetét is elnyerte, és nem csak Harry Styles szuper alakítása miatt. A történet azon hősöket mutatja be, akik 1940-ben több, mint 300000 csapdába esett szövetséges katonát mentettek ki a náci Németország karmaiból.

Premier: 2021. június 5.

Ready Player One (2018)

Ernest Cline regénye hamar kultikus lett, a jövőben játszódó, és a játékos világnak oltárt állító történetből maga Steven Spielberg készített mozifilmet. Bár nem lett olyan nagy siker, de akadtak rajongói. A regény rajongóinak jó hír, hogy a folytatás, a Ready Player Two 2021. június 8-án érkezik az Agave Könyvektől.

Premier: 2021. június 6.

Jöjj velem (2020)

A film a Pán Péter és az Alice csodaországban történeteit vegyíti. A történet szerint Peter és Alice élete fenekestül felfordul, és dönteniük kell, hogy az otthon biztonságát, vagy a kalandokat választják. A főszerepekben többek között Angelina Jolie látható.

Premier: 2021. június 12.

Az új mutánsok (2020)

Az utolsó X-Men film, amit még a FOX készített, de a Marvel alakítgatott a horror-történeten, amiben egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés miatt zárnak be. A főszerepben többek között Maisie Williams (Trónok harca) és Anya Taylor-Joy (A vezércsel).

Premier: 2021. június 27.

+ A szolgálólány meséje 4. évad

A Margaret Atwood kultikus regényéből készült sorozat júniusban finálézik az HBO Go műsorán, így aki egyben darálná le, hamarosan sort keríthet rá. Én hetiben nézem, és meg kell mondjam, ez az évad eddig egészen zseniális, rég élveztem már ennyire a sorozatot. Úgy tűnik jót tett az alkotóknak az egy év kihagyás a Covid miatt.

Évadzáró: 2021. június 17.

5 adaptáció, ami 2021 júniusában érkezik meg a Netflixre