Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Továbbléptek a Vámpírnaplók sztárjai – Ezekben az új sorozatokban láthatod őket!

A Vámpírnaplók három főszereplője nem tűnik ám el a képernyőkről, hamarosan új sorozatokban láthatjuk őket, ahol főszerepekben bizonyíthatnak. Össze is gyűjtöttem hol látható ezentúl az álomtrió.

Nina Dobrev – FAM

Dobrev ezúttal egy komédiában tündökölhet. A sorozat hősnője élete alaposan megváltozik, amikor a zabolázatlan húga hozzájuk költözik, hogy megszabaduljon az apjától. Dobrev alakítja a tökéletességre törekvő nővért. Premier télen, vagy tavasszal a CBS csatornán.

Ian Somerhalder – V-Wars

A Netflix számára készülő vámpíros tv-sorozatban Somerhalder alakítja a főhőst, akinek a legjobb barátját megtámadja egy vírus, amitől vámpírrá változik, és ez a vírus az egész világon elterjed, amit Somerhalder karaktere próbál megállítani. Premier jövőre a Netflixen!

Paul Wesley – Tell Me a Story

A jól ismert Grimm mesék modern és sötét változata idén Halloweenkor debütál a CBS All Acces streming szolgáltatón. Wesley karaktere egy drog díler és függő csapost alakít majd, és ő a Három kismalac mese egyik „malacaként” kerül a képbe. (Mármint, halál komolyan ez szerepel a leírásban).