Home Hírek Zac Efron egy Stephen King-adaptáció főszerepében bizonyíthat

Zac Efron egy Stephen King-adaptáció főszerepében bizonyíthat

Mostanság egyre több a Stephen King adaptáció, hallelujah! Május végén kezdődött a Tűzgyújtó forgatása, amiből 1984-ben már készült film.

A férfi főhős Andy, akinek a kislánya képes a gondolatai erejével képes tüzet gyújtani, emiatt egy titkos kormányszervezet elrabolja a kislányt, hogy fegyverként használják. Andy szerepét kapta meg Zac Efron.

A régi filmben a kislányt, Charlie-t Drew Barrymore alakította, most Ryan Kiera Armstrongé lett a főszerep, akit már láthattunk egy King-adaptációban, az “Az” második fejezetében.

A filmben láthatjuk még Michael Greyeyes-t is, aki egy kormányzati ügynökség bérgyilkosát alakítja majd.

A premierre legkorábban 2022-ben kerülhet sor, remélhetőleg annak a környékén az Európa Kiadó is újra elérhetővé teszi majd a regényt, ami már régóta hiánycikk.

Stephen King – Tűzgyújtó

Charlie McGee 8 éves, szép szőke amerikai iskolás leány. Jó gyerek, a szülei szemefénye. De a kislány a föld leghatalmasabb fegyvere is egyszersmind.

Puszta figyelem- öszpontosítással lángra lobbanthatja környezetét. A kislányra ezért van szüksége a CIA-nak, de a legkülönbözőbb egyéb titkos szervezeteknek is. Ha nem kaparinthatják meg élve, legalább holtnak szeretnék tudni.

Andy, a kislány édesapja rettenetes gyerekével folyvást menekül, menekül, keresztül-kasul az Egyesült Államokban. Útjukat felrobbanó benzinkutak, lángoló épületek, hamuvá porladó emberek szegélyezik.