Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt az új Vörös Pöttyös, a Káosz leánya magyar borítója!

Nemrég jelent meg a Netflixes Sabrina könyvsorozat első kötete, hamarosan pedig máris jön a folytatás, éljen! Már meg is kaptuk a kellően hátborzongató borítót és a magyarul fülszöveget. Alig várom, hogy olvassam 🙂

Sarah Rees Brennan – Sabrina hátborzongató kalandjai 2. A káosz leánya

A félig boszorkány, félig halandó tizenhat éves Sabrina Spellman meghozta a döntést: elfogadta a sötét oldalát és a varázstudó gyökereit.
Ereje most napról napra növekszik, de vajon mi lesz ennek az ára?

Élete legnehezebb döntésével maga mögött hagyja imádott barátait a Baxter gimiben. Eljött az idő, hogy a sötétség útját követve megtalálja a helyét a boszorkányok és a varázslók között a Láthatatlan Tudományok Akadémiáján.

Sabrinának mindig is jól ment az iskola, most viszont egy teljesen új világban kell eligazodnia. Muszáj mindig szem előtt tartania az újdonsült kötelezettségeit, s hogy azok milyen következményekkel járnak a barátaira és magára nézve.

Ráadásul ott vannak az új iskolatársai. Prudence, Dorcas és Agatha barátok, vagy valami olyasmi, de megbízhat-e bennük? És Nick Scratch? Ő olyan elbűvölő, mint mindig, de tartósnak bizonyulnak-e a Sabrina iránti érzései?

A NETFLIX-sorozat alapján ez a regény egy teljesen új és eredeti történetet mesél el Sabrináról.