Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítómustra: Neon Gods – Alvilági szerelem

Katee Robert Neon Gods – Alvilági szerelem című kötete már meghódította a TikTokot, sokakat érdekelt a Hádész és Perszephoné szerelmét bemutató romantikus-erotikus történet.

A Könyvfesztivála magyarul is megjelent a regény, méghozzá a jól ismert eredeti borítóval, ami egy karosszéket ábrázol, szerintem nagyon klassz lett.

Három ország készített saját borítót a könyvhöz, az olaszok motívumai nagyon erősek, de elcsúsztak a betűtípuson, a bolgárok szerelmespáros borítója szerintem klassz, de az igazi szerelem itt nekem a németek visszafogott, elegáns borító változata. Nekem ez még az eredetinél is jobban tetszik. És neked?

Magyar

Olasz

Bolgár

Német

Az íróról:

Katee Robert kortárs romantikus történetek és romantikus krimik New York Times és USA Today bestsellerszerzője. Az Entertainment Weekly „kimondhatatlanul dögösként” jellemzi az írásait. Könyvei már több mint egymillió példányban keltek el. A Csendes-óceán északnyugati részén él férjével, gyermekeivel, egy macskával, aki azt hiszi magáról, hogy kutya, és két dán doggal, akik azt hiszik, hogy ölebek.

A blogturnéról:

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Katee Robert Neon Gods sorozatának első részét, Neon Gods – Alvilági szerelem címmel. Hádész és Perszephoné történetét sokan ismerik és szeretik a görög mondavilágból, ebben a regényben egy sötét, de szexi feldolgozást olvashatunk, mai modern környezetben. Gyere velünk, fedezzük fel Olümposz sötét oldalát, ha szerencsés vagy, a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték:

Olümposzi istenekkel játszunk, velük akár találkozhattok is ebben a regényben! Célratörő leírásunk alapján találjátok ki, melyik görög istenre gondoltunk az adott blogon, és írjátok be a megfejtést a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A jövendölés, a fény, a zene, a gyógyítás – a betegség és az orvoslás – valamint az íjászat istene.

a Rafflecopter giveaway

További állomások:

09.29 – Kelly&Lupi olvas
10.02 – Olvasónapló
10.05 – Sorok között
10.08 – Dreamworld
10.11 – Szaffi polca