Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

2023-ban két új Casey McQuiston regény is megjelenik magyarul

Az itthon is nagy sikert aratott Vörös, Fehér és királykék írója, Casey McQuiston két új regénnyel is érkezik magyarul idén, amik viszont sajnos nem a Könyvmolyképző, hanem az Ulpius gondozásában jelennek meg.

Mindkettő LMBTQ regény, de ezúttal lány-lány románcról olvashatunk. Nagyon kíváncsi vagyok mindkét kötetre, remélem a fordítás is méltó lesz majd McQuistonhoz. A magyar borítókon viszont csak pislogok, remélem, hogy csak egy szalag lesz az, amit a képeken látni…

Borítók, megjelenési dátum és előrendelési lehetőség alább!

Casey McQuiston – One last stop – Egy utolsó megálló

Várható megjelenés: 2023. 07. 03.

A Red, White, & Royal Blue New York Times bestseller szerzőjének tollából egy romantikus komédia, amitől eláll az olvasók lélegzete.

A cinikus huszonhárom éves August New York-ba költözik, és azt hiszi, ezzel bebizonyítja az igazát: hogy nem létezik varázs és filmvászonra kívánkozó szerelem, és az ember egy okos dolgot tehet: ha egyedül éli le az életét. El sem tudja képzelni, hogy egy 24 órán nyitva tartó palacsintázóban pincérnősködni és fura fazonokkal egy lakásban élni ezen sokat változtatna. És semmiképpen sem elképzelhető, hogy a metrós ingázás más lehet, mint nap, mint nap fárasztó unalomba merülni és áramkimaradásokat végigkínlódni.

Csakhogy meglát egy fantasztikus lányt a metrókocsiban.

Jane-t. A káprázatos, elbűvölő, rejtélyes és lehetetlen Jane-t, akinek nyers a modora, a haját taréjba fésüli és szelíd a mosolya, és amikor bőrkabátban megjelenik, Augustnak akkor lesz jó napja, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A metrós fellángolás a nap legszebb perceit hozza el Augustnak, de hamar rájön egy nagy bökkenőre: Jane nemcsak hagyományos punk rockernek látszik, de szó szerint az 1970-es évekből csöppent a jelenbe, és Augustnak mindent meg kell ragadnia, amit a múltjában szeretett volna hagyni, hogy Jane segítségére legyen. Lehet, hogy ideje bizonyos dolgokban mégis csak hinni…

Casey McQuiston Egy utolsó megállója egy varázslattal teli, szexi, hatalmas szívű szerelmi regény, amiben a lehetetlen lehetségessé válik, miközben August mindent elkövet, hogy megmentsen egy lányt, aki eltévedt az Időben.

Casey McQuiston – I kissed Shara Wheeler – Megcsókoltam Shara Wheelert

Várható megjelenés: 2023. 11. 20.

A Red, White, & Royal Blue New York Times bestseller szerzőjének tollából egy romantikus komédia, amelyben a főhősnő addig hajszolja, amire vágyik, míg rá nem jön, mire van szüksége…

Chloe Green a siker kapujában áll. Miután az anyja a kaliforniai középiskolából Alabamába küldte tanulni, az elmúlt négy évet a pletykás osztálytársai és a Willowgrove Keresztény Akadémia puritán szemléletű vezetése kicselezésével töltötte. Egy valami hajtja csak: hogy ő legyen a tanévzáráskor búcsúbeszédet mondó végzős diák. És egy ellenfele van csak: Shara Wheeler, a bálkirálynő, az igazgató tökéletes ivadéka.

De érettségi előtt egy hónappal Shara megcsókolja Chloe-t, majd nyoma vész.

Chloe kétségbeesetten igyekszik válaszokat találni, és e közben kideríti, hogy Shara nemcsak őt csókolta meg, hanem Smith-t, a régi barátját, az iskolai focicsapat középhátvédjét, valamint Rory-t, a Shara szomszédjában lakó és érte lángoló rosszfiút. Hármójukban egy közös van csak: Shara és az őrjítően rejtélyes levélkék, amiket Shara hagy hátra, mégis együtt kell megfejteniük a Shara hagyta nyomokat, hogy előkerítsék a lányt. A hajsza megéri majd, ha Chloe-nak sikerül időben, az érettségi előtt hazarángatnia Sharát, hogy tisztességes versenyben győzze le.

A lehetetlen szövetség partikon, betöréseken, rejtvényeken és monogramos levélpapíron megosztott titkokon át űz egy kísértetet, és Chloe közben gyanakodni kezd, hogy több is lehet ebben a kisvárosban, mint amit elsőre gondolt. És az is meglehet – valószínű, mégis van rá esély -, hogy Sharában is.

Casey McQuiston vad, mulatságos és szókimondó regénye a szabályok felrúgásáról, a zűrös fordulatokról és a nem várt helyeken felbukkanó szerelemről szól.