Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Most már hivatalos! Jön az élő szereplős A szépség és a szörnyeteg tv-sorozat

A Disney csütörtökön a befektetőinek több jövőbeli projektjéről beszámolt, és itt került megerősítésre az is, hogy érkezni fog a Szépség és a szörnyeteg előzmény sorozata a Disney+ streaming szolgáltatóra. Premier dátum még nincs.

A széria főszereplői Josh Gad és Luke Evans lesznek, akik újra eljátsszák majd Lefou és Gaston karakterét. A kreátorok Eddy Kitsis és Adam Horowitz, nekik köszönhetjük a Once Upon a Time-ot, így ők eléggé otthon vannak Disney témában. A forgatókönyvek megírásába Josh Gad is besegít.

Amit még tudhatunk, hogy hat részre számíthatunk sok-sok zenével, és visszatér az 1991-es klasszikus mesefilm zeneszerzője, Alan Menken is, hogy új dalokat alkosson.

Egyelőre a történetről még nem derült ki sok infó, ami viszont sokakat érdekel, hogy vajon mennyiben piszkálják meg Lefou orientációját. Ugyanis ő a film végén kvázi coming outolt, amikor egy pasival táncolt, és ugye tudjuk, hogy bele van zúgva Gastonba. Hamarosan eldől, hogy ezt is beleszövik-e a történetbe.

Ami engem illet, egyelőre nem villanyozott fel a projekt, mert egyik karakter sem volt túl szimpatikus a filmben, szóval így első blikkre nem is érdekel túlzottan mi lesz velük, de talán a promók majd meggyőznek.