Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 adaptáció, ami 2021 júniusában érkezik meg a Netflixre

Júniusban is tartogat nekünk jó pár újdonságot a Netflix, érkeznek ugyanis képregény és könyv adaptációk, sőt, még egy manga is. Íme egy ötös lista, amit érdemes lehet feltenni a listádra!

A felnők fölött három méterrel – 2. évad

A sorozathoz Federico Moccia sikerkönyve adta az ihletet, de rengeteg mindenben eltér egymástól a két történet. Még fel lehet zárkózni az első évaddal a második premierje előtt.

Premier: 2021. június 3.

Sailor Moon Eternal – A film

Az itthon is jól ismert „Hold tündér” története ezúttal filmben elevenedik meg, méghozzá a régi meséhez képest jóval nagyobb hűséggel az eredeti mangához képest. A történetben a Hold harcosok ezúttal a cirkuszosokkal csapnak össze, hogy megmentsék Pegazust és az álmokat.

Premier: 2021. június 3.

Lupin – 2. évad

Assane Dip, az úri tolvaj Árséne Lupi kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen. A regény pedig nemrég újra megjelent!

Premier: 2021. június 11.

Két lépés távolság

A film két cisztás fibrózisban élő tini életéről szól, akik egymásba szeretnek, noha nem érhetnek hozzá a másikhoz. A regényt imádtam, a film remélem legalább feliratot kap majd. A főszerepben Cole Sprouse (Riverdale).

Premier: 2021. június 15.

Vágyak/Valóság – 1. évad

A sorozatot BB Easton 44 fejezet 4 férfiról című regénye ihlette, a főszerepben pedig egy házas édesanya, akinek az életében feltűnik a rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál.

Premier: 2021. június 25.