Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A kárhozottak királynője: Íme 7 kedvcsináló idézet a Zafír Pöttyös sorozathoz

Már magyarul is rendelhető Kel Carpenter sikersorozata, A kárhozottak királynője, amiben Lucifer lánya a főszereplő, aki könnyedén elhozhatja az világvégét az apokalipszis négy lovasa helyett. Persze ehhez neki is lesz egy-két szava…

Alább hoztam pár kedvcsináló idézetet az első két részhez, érzésem szerint egyik sem spoileres. Remélem meghozza a kedvet az olvasáshoz!

Lucifer lánya

#1

„Allistair az Éhínség lovasa, és amennyire meg tudtam ítélni, a legerősebb incubus, akivel valaha találkoztam. Azt mondta, azért van itt, hogy megvédjen, de az előző éjszaka homályos emlékei nem erről tanúskodtak. Sötétség sugárzott a tekintetéből, fenyegető és fájdalmas sötétség, de nem láttam még ennél gyönyörűségesebbet. Egy ragadozó. Egyáltalán nem vágytam rá, hogy a prédája legyek.”

#2

„– A nevem Allistair – mondta, miközben még egy lépést tett előre. A hangja selymes és dallamos volt, sötét és igéző. Rabul ejtő. Pont, mint egy incubusé, amikor lecsapni készül a prédájára.
– Nem igazán tetszik, hogy kísértésbe akarsz vinni. Nem szép dolog, ugye tudod?
Erre is csak félrehajtotta a fejét, és megint közelebb lépett.
– Megérezted? Én meg még azt hittem, óvatos vagyok – búgta.”

#3

„– Nem ismered a mondást, hogy szexben és háborúban mindent szabad? – suttogta.
Jólesően megborzongtam, ahogy az ajka ahhoz az érzékeny ponthoz ért, ott, közvetlenül a fülem alatt.
– Szerelemben és háborúban – jegyeztem meg szárazon. Éreztem, ahogy az ajka mosolyra húzódik, forró nyomot hagyva a bőrömön.
– Nekem az én verzióm jobban tetszik – dörmögte.
Igazi kísértést jelentett számomra, sejtelmes és csábító volt. Mint lepkének a láng. Csakhogy a lepke nincs tudatában annak, hogyha belerepül a lángba, halálra perzseli magát. Én viszont tudatában voltam, és valahol még akartam is.”

Gonosz játékok

#1

„Azért hoztalak ide, mert én is mindig ide jövök, amikor nehéz dolgokkal kell szembenéznem. A halálfélelem egy ösztönös válaszreakciót vált ki belőlünk. Rájövünk, mi számít igazán. Ez a legfelszabadítóbb érzés, amit valaha átéltem.”

#2

„Ha másfajta démon lennék, megölnék mindenkit, egytől egyig, és kész. Végül is a sötét oldalam ezt akarta.
De az vagyok, aki vagyok.
Ruby Morningstar.
És nem fognak megtörni.”

#3

„Ne hibáztasd magad! Az légy, aki vagy, és ne szégyenkezz miatta! Tudom, hogy te is ezt akarod. Látom a szemedben. Ez a világ semmit sem tett érted, mégis vérzik érte a szíved. Miért? A disznót sem sajnálod, miközben bacont eszel. Akkor miért érzed magad rosszul amiatt a férfi miatt, aki bántott?”

#4

„Amit ma Kendall tett, az túlmegy minden határon, és gondoskodom róla, hogy soha többé ne jusson eszébe hasonló. Tarts hibbantnak! Tarts gonosznak! Nem érdekel. Vagyok, aki vagyok, többé már nem mentegetem magam miatta.”