Home Könyves idézetek Íme 6 klassz idézet Jennifer L. Armentrout két új előrendelhető regényéből!

Íme 6 klassz idézet Jennifer L. Armentrout két új előrendelhető regényéből!

Nagy nap a mai, ugyanis két Jennifer L. Armentrout regény is előrendelhető lett! Június 8-án érkezik a Komor elemek trilógia lezáró kötete, az Utolsó lélegzetig, és jön a Wicked, amiből a Passionflix készített filmet.

Hoztam 3-3 idézetet a könyvekből, egy kis kedvcsináló gyanánt!

Every Last Breath – Utolsó lélegzetig

#1

„Roth áldozatot hozott értem. Csakúgy, mint Zayne. Mindannyian feladtak valamit azért, hogy én élhessek. Amikor megértettem, mi is vagyok valójában, hihetetlen hatalom birtokosává váltam. A puszta jelenlétem rettegéssel töltötte el a démonokat és az őrzőket egyaránt. Erős ellenféllé váltam, igazi kemény csajjá.”

#2

„Bizseregtek az ujjaim, annyira szerettem volna még egyszer utoljára megérinteni őt, de ha megteszem, kockáztattam volna, hogy felébred. Így hát megelégedtem annyival, hogy az emlékezetembe véstem szépséges arca minden apró szegletét: éles járomcsontját, álla határozott vonalát, ami alvás közben kissé lágyabbnak tűnt. Elraktároztam a dús szempillák és a természetes ívű szemöldök képét. Megnéztem magamnak a telt ajkakat, és azt kívántam, bár újra láthatnám a gödröcskéket, vagy a borostyánsárga szemek csillogását, ahogy Roth rám néz. Még egyszer utoljára bele akartam túrni a hajába, érezni, ahogy a selymes tincsek az ujjaim közt siklanak.”

#3

„Caymannek fülig ért a szája, miközben lehuppant a bárszékről.
– Hagyjuk a játszadozást, drága kis plüssnyuszikám! Zayne szerelmes beléd. Roth is szerelmes beléd.
Nagyot sóhajtottam, de félúton elakadt a lélegzetem.
– Bármit megtennének a kedvedért: érted élnek és lélegeznek, akár meg is halnának miattad. De nem kaphatod meg mindkettőjüket, Layla.
A combomra ejtettem a kezemet, és azt suttogtam:
– Ezt én is tudom.
– Ahogy azt is, hogy melyikük a jó választás – folytatta Cayman, és elszántan bámult rám. – Tudod, ez olyan örök szerelem izé. Szóval miért húzod az időt?”

Wicked – Megveszekedett

#1

„Akár azok az emberek, akikből a klubban nemrég táplálkoztak, én is kábultan mozogtam, mintha csak vízen jártam volna. Követtem Rent a pick-uphoz, és már azt sem tudtam, mi jelent rám nagyobb veszélyt: a tündérek vagy ő. Mert mindkettő igéző tudott lenni.”

#2

„A hétköznapi embereknek fogalmuk sem volt arról, hogy a tündérek léteznek, mert a Rend ezidáig meg tudta védeni őket tőlük. Persze akadt néhány emberi áldozat is, de összességében veszettül jól végeztük a dolgunkat annak érdekében, hogy biztonságban tudjunk mindenkit. Ám ha az a tündér, akibe előző este belebotlottam, őstündér volt, és ha több is van errefelé a fajtájából, vagy ha többé már nem fog rajtuk a vas, akkor nagy bajban leszünk.”

#3

„Fontos szerepet töltöttem be. Tisztában voltam vele. A Rend volt a családom. És semmit nem bántam meg, amit tennem kellett, vagy amit fel kellett adnom érte. Még akkor sem, hogy ha az emberek nagy többségének fogalma sem volt arról, mit csinálunk mi, Rend-tagok. Számomra ez tette különlegessé az életemet. Hogy életeket mentek.”

Posztert kapott Jennifer L. Armentrout Wicked könyvadaptációja!