Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 10 klassz idézet a The One – A tökéletes párhoz!

Már elérhető a Netflixen magyar felirattal a The One – A tökéletes pár adaptációja. A sztori egyszerű: egy tudós újszerű dolgot talál fel, az emberi DNS-ből egy egyszerű vizsgálattal megtalálja az ember tökéletes párját, akivel leginkább passzolnak a felépítésük szerint.

A könyvet már olvastam és egyszerűen imádtam, a sorozatot még nem láttam, de tervben van. Most viszont a könyv mellett kampányolnék, íme 10 idézet, ami talán meghozza a kedved az olvasáshoz!

#1

„Néha a szomszéd fűje sem zöldebb, nekünk pedig ott kell maradnunk, ahová tartozunk. Néha pedig egyszerűen kockáztatnunk kell, majd pedig remélni a legjobbakat.”

#2

„Azt mondják, hogy az embernek nem hiányozhat az, ami sohasem volt az övé, de ez nem igaz.”

#3

„Az életet élni kell, nem pedig a távolból figyelni.”

#4

„– Ha lehetőséged nyílik úgy szeretni valakit, ahogy ő szeret téged, akkor azt ragadd meg két kézzel, és el ne ereszd!”

#5

„Ha lecsupaszítja az ember, akkor talán csak annyi a szerelem, hogy ott vagy valakivel akkor is, amikor felkel, és akkor is, amikor lenyugszik a nap.”

#6

„– … nem engedhettelek el úgy, hogy ne tudnám, mi fog hiányozni az életem hátralévő részében.”

#7

„Van az a pont, amikor mindenkinek vállalni kell a felelősséget azért, amit tett.”

#8

„Mióta neki is volt párja, megtanulta, hogy nincs szükség az igazságra ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat – annyi kell csak, hogy az egyiküknek olyan nagy szíve legyen, ami mind a kettejükért dobog.”

#9

„A zene az zene: amíg valamilyen érzést kivált az emberből, addig nem számít, hogy ki énekli.”

#10

„De azt is be akartam mutatni, hogy milyen mohók vagyunk mi, emberek. Milyen könnyen feladunk bárkit és bármit, ami kedves nekünk, mert esetleg lehet valami jobb is.”

Könyvkritika: John Marrs – The One: A tökéletes pár