Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Spanyol szerelmi átverés: Jön a díjnyertes romantikus kötet magyarul

A Goodreads díjátadó nagy sztárja volt Elena Armas Spanyol szerelmi átverés című kötete, ami a legjobb debütáló könyv díját megnyerte, a legjobb romantikus kötet kategóriában pedig a negyedik helyen végzett.

Az biztos, hogy a könyv külföldön népszerű, több, mint 178 ezer csillagozás mellett is 4.14 a tetszési indexe. Magyarul a 21. század kiadó jóvoltából olvashatjuk el a könyvet, a tervezett megjelenés 2022. május 10. Alább meg is nézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget.

Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés

Szerelmet tettetni még soha nem esett ilyen jól
Goodreads Choice-díj – nyertes

Az esküvő Spanyolországban lesz. A pasi kiállhatatlan. Három napon át úgy kell tenned az összes rokon előtt, mintha szerelmes lennél belé.
Catalina Martín szingli, de nem akar egyedül menni a húga/nővére esküvőjére. Korábban elejtett egy megjegyzést, hogy van valami amerikai pasija, és mostanra mindenki készpénznek veszi a dolgot a családban és az ismeretségi körben. A volt pasija – és annak jelenlegi menyasszonya – például alig várják, hogy megismerkedjenek Catalina jövendőbelijével.

Négy hete van, hogy találjon valakit, aki hajlandó átrepülni vele Európába, és végig úgy tesz, mintha együtt lennének. A New York–Spanyolország repülőút hosszú, és Catalina érdes modorú családját nem lesz könnyű átverni.
Színre lép Aaron Blackford – Catalina magas, jóképű, tenyérbemászó stílusú kollégája –, aki meglepő módon felajánlja, hogy beugrik a szerepbe. Catalina legszívesebben közölné, hogy nem kér belőle – életében nem látott még ilyen idegesítő, bicskanyitogató, kiállhatatlan alakot.

De kiszolgáltatott helyzetben van, az esküvő közeleg, és mégiscsak Aaron a legmegfelelőbb megoldás. Catalina lassanként rájön, a férfi talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek a munkahelyén elkönyvelte.