Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Nem vagyok a tulajdonod: Magyar borítót kapott az új rázós könyv

Még karácsonyra megjelenik egy újabb rázós könyv, méghozzá Georgia Le Carre tollából. Egy maffiarománcra készüljetek, ráadásul Zane és Dahlia duológiája magyarul egy kötetben jelenik meg, eredetileg ez két külön e-könyv volt.

Alább meg is nézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget. No ki fog karácsonykor rázós sztorit olvasni?

Georgia Le Carre – You Don’t Own Me – Nem vagyok a tulajdonod 1-2.

Zane

Minden anya azért imádkozik, hogy a lánya soha ne akadjon össze egy magamfajta férfival. Kőszívű vagyok, könyörtelen maffiafőnök és kegyetlen gyilkos. Még nem találkoztam olyan nővel, aki a kielégülésemen túl lekötötte volna a figyelmemet. Dahlia Furyig. Ő más.
Úgy sétált be az életembe, ahogy egy védtelen bárány kerül a farkas útjába.

Amint összepillantottunk, beindultam rá. Muszáj volt őt megszereznem.
De soha nem gondoltam, hogy olyan lesz, mint valami drog. Úgy serceg közöttünk a levegő, mint amilyet én még nem tapasztaltam, és bármikor látom, minden porcikáját fel akarom falni. Én kötöttem ki a megállapodásunk feltételeit (egy hónap), de minden alkalom után, amikor magamévá teszem, mint egy átkozott függőnek, újabb adagra van szükségem…

Dahlia

„Menni fog. Ez csak egy egyszerű svédmasszázs”, könyörgött a barátnőm.

A megérzésemre kellett volna hallgatnom. Nem lett volna szabad elmennem. De nem hallgattam, így egyedül találtam magam egy szobában a megtestesült alfahímmel, egy szexi, befolyásos maffiafőnökkel, akinek a rideg tekintetétől meghűl a vér az ereimben. A legmegdöbbentőbb módon vette irányítása alá a testemet. Elveszítettem miatta az önuralmamat.

Lélekszakadva menekültem el tőle, de sosem felejtettem el.
Majd valami elképzelhetetlen történik, és csak a jégszívű ragadozó tud segíteni.
Belemegy, de… semmi sincs ingyen. Most a londoni villájában élek arra várva, hogy magához rendeljen, megérintsen, felizgasson és kielégítsen.
Úgy, ahogy csak az én orosz fenevadam tud…

Éld át az átélhetetlent! (És tanuld meg távol tartani az életedtől!)