Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 6 kedvcsináló idézet Maggie Stiefvater két új Vörös Pöttyös könyvéből!

A Hollófiúk írója, Maggie Stiefvatertől két új könyv is érkezik 2022 őszén a Vörös Pöttyösök közé. Most ehhez hoztam nektek 3-3 kedvcsináló idézetet. Íme! 🙂

Tökéletlen szentek

#1

„A szerelem különös módon működik a sivatagban. Van valami az éghajlatban – a távoli fekvés, az évszakok keménysége, a levegő szárazsága, a rendkívüli szépség –, ami az embereket mélyebb érzelmekre készteti. Itt nincsenek fák vagy városok, amik tompíthatnák az érzelmek nagyságát, és talán ez az oka, hogy olyan hatalmasra nőnek.”

#2

„Még mindig tanulta, hogyan éljen együtt azzal a szomorú ténnyel, hogy a gondolatai legérdekesebb részei általában eltűnnek, amikor megpróbálja szavakba önteni őket.”

#3

„Beatriz leghőbb vágya ez volt: időt szentelni arra, hogy megértse, miben hasonlít egymásra egy pillangó és egy galaxis. Legnagyobb félelme pedig: hogy valami mást kérnek tőle.”

Képtelen küldetés

#1

„Az öngyűlölet drága hobbi, amit mások fizetnek meg.”

#2

„Declan bosszantónak tartotta, hogy milyen sok embernek vannak apró, megnyerő tulajdonságai, nyomasztóan szimpatikus indítékai vagy egyéb bonyolult tulajdonságai, amik miatt az ember nem képes irántuk gyűlöletet érezni.”

#3

„Ami pedig Declant illeti, gondolta Matthew, nos, az ő életében Matthew csak egy dolog. Álomtárgy. Egy kiskutya, akit olykor meg kell sétáltatni, majd, ha kirohangálta magát, akkor haza kell vinni.”