Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Posztert kapott Jennifer L. Armentrout Wicked könyvadaptációja!

2021. május 27. a jeles dátum, ekkor érkezik meg a Passionflix streaming szolgáltatóra az első Jennifer L. Armentrout adaptáció, ami az író Wicked című regényéből készült.

Már a posztert is megkaptuk a filmhez, amin ugyan van egy kis photoshop-baki, de így is kellően felkelti az érdeklődést. A Passionflix oldala szerint hamarosan egy trailer is érkezik, addig is alább megleshetitek a pár hete kiadott 50 másodperces teasert, ami jó pár képkockát megmutat a filmből.

Szerencsére a könyv megjelenésére sem kell sokat várni, 2021. június 8-án érkezik is a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, alább megtalálod a magyar borítót és a fülszöveget is!

Jennifer L. Armentrout – Wicked: Megveszekedett

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban.
A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Jól tudja, hogy az embereken kívül más lények is kószálnak a francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljes mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét.

Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centinyi vonzerő számos lány szívét összetörhette már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppoly veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt egykor majdnem felemésztette egykori szerelme elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre mint hogy az életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán.

Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, melyek elszakíthatják a kettejük között fonódó vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost támadó ősi teremtmények vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.