Home Hírek 5 ok, hogy miért örülök a készülő Csitt, csitt filmnek!

5 ok, hogy miért örülök a készülő Csitt, csitt filmnek!

Ma vált nyilvánossá a hír, hogy végül elkészül a várva várt Csitt, Csitt film, minderről az írónő számolt be. A rendező is megvan, ő a Vámpírnaplókon is dolgozó Kellie Cyrus. És miért is örülök a filmnek?

1.) A Csitt, csitt egy embelmatikus Vörös Pöttyös kötet, amit naná, hogy én is olvastam. És szerettem is. Jó lesz filmen látni.

2.) Folt! Igen, Folt az egyik legcukibb, legszerethetőbb könyves álompasi, úgyhogy kifejezetten örülök annak, hogy végre életre kel. Itt viszont nehéz lesz a színész kiválasztása, hiszen Folt sokunk szemében él könyves álompasiként.

3.) Talán megkedvelem Norát. Mert bevallom, a könyvekben kissé idegesített, viszont megvan rá az esély, hogy a filmben egy jó színésznővel imádni fogom.

4.) Szeretem a kötet háttérvilágát. Szerintem az írónő nagyon jól felépítette a könyv mitológiáját, érdekes az angyalháború kérdése, és hát, annyi csavar és érdekesség van a sorozatban, ami egyszerűen filmvászonért kiált.

5.) Hajrá angyalok! A vámpírok, a vérfarkasok és a zombik is meghódították már a mozikat, de az angyalok valahogy kimaradtak eddig, hiszen a Csontváros film és a Fallen is megbukott. Viszont most végre van rá esély, hogy betörjenek az angyalok is a vásznakra, ami talán egy újabb trendet teremthet. Drukkolok!