Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vörös Pöttyös a magyar mozikban! – Itt a Kedves Evan Hansen trailer

Újabb Vörös Pöttyös könyv érkezik meg a magyar és az amerikai mozikba. A premier 2021. szeptember 23-án várható Magyarországon az UIP jóvoltából.

Akárcsak a The Prom esetében, most is egy sikeres broadway musical átiratát nézhetjük meg, a főszerepben Ben Platt, akárcsak a musical esetében. A filmet az Egy különc srác feljegyzései írója Stephen Chbosky rendezte, ez már önmagában garancia a minőségre.

A Tony és Emmy díjas Ben Platt mellett olyan A-listás színészek játszanak a filmben, mint Julianne Moore, Amy Adams, Kaitlynn Dever vagy a The Hate U Give sztárja, Amandla Stenberg.

Nagyon érdekesnek ígérkezik a film, alig várom már, hogy lássam és persze olvassam. A regény várhatóan még idén megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Alább a fülszöveg és az eredeti borító, no meg a film trailer!

Egyedülálló történet a fergeteges sikerű Broadway- musical, a Dear Evan Hansen alkotóitól.

Kedves Evan Hansen!

A mai nap csodálatos lesz, mert…

Egy levél, amit soha senkinek nem lett volna szabad elolvasnia…

Ez a levél egy, a fiukat gyászoló család közelébe sodorja a végzős Evan Hansent, esélyt advaarra, amire mindig is vágyott: tartozni valahová.

Csupán meg kell tartania magának egy hazugságot: hogy a híresen balhés Connor Murphy titkon a legjobb barátja volt.

Evant hirtelen már nem kezelik láthatatlanként. Connor szülei, akik befogadták őt gyönyörű otthonukba a város túlsó végén a saját fiukként szeretik, és kétségbeesetten próbálnak minél többet megtudni tőle a rejtélyes Connorról.

Evan egyre inkább a család életének részévé válik. A fiú tudja, hogy nincs rendjén, amit tesz, de ha közben másoknak segít vele, annyira rossz sem lehet…

Többé már nem függve a bénító szorongástól az új Evannek célja van.

Önbizalommal tele, népszerű srácként minden napja csodálatos. Egészen addig, amíg már fenyegető veszélyt jelent a lelepleződés, és Evan szembe kerül a legnagyobb akadállyal: saját magával.

Egy egyszerű hazugság bonyolult igazságokhoz vezet ebben a nagyszívű drámában, gyászról, hitelességről és a hovatartozás nehézségeiről.

Egyszerre mesél egy megkapó története és vesz rá, hogy átérezd az értékeidet.

Hagyd, hogy elrabolja a szíved!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading