Home Könyves idézetek Íme 10 vadítóan tökéletes idézet A túlélés szabályai sorozatból

Íme 10 vadítóan tökéletes idézet A túlélés szabályai sorozatból

A Vörös Pöttyös könyvek után Benina az új sorozatában a felnőtt regények világába evezett,  A túlélés szabályai sorozat főhősei két testvér, akiket megkínzott a maffia most pedig próbálnak továbblépni – és életben maradni.

A sorozat eddig megjelent két részéből hoztam nektek 5-5 idézetet hátha megjön a ti kedvetek is a remek történethez. Íme!

Mindig és soha

#1

„− A könyvek, Crayne, a könyvek! Mindegy, mennyire különbözik két ember, férfi, nő, földönkívüli vagy kisnyuszi, a könyvek mindig összehoznak mindenkit! Ez a közös pont megmásíthatatlan.”

#2

„– Szóval, mit mondott neked Bray, aki a bátyád?
– Azt, hogy azok a legjobb csajok a világon, akik könyveket olvasnak, és ismerik a Minionokat név szerint.
Zach bátyja egy arrogáns kis pöcs lehet…
– Ööö, kösz… Azt hiszem.”

#3

„Légy büszke a hegeidre, mert az mutatják, milyen erős vagy! Aki nem hiszi, csinálja végig, amit te és meglátjuk, mire jut.”

#4

„– Amikor rossz dolgok történnek veled, hajlamos leszel minden élethelyzetnek meglátni a pozitív oldalát. Máshogy látsz dolgokat, mert pontosan tudod, hogy mindig van rosszabb.”

#5

„Mindegy, mennyire különbözik két ember, férfi, nő, földönkívüli vagy kisnyuszi, a könyvek mindig összehoznak mindenkit! Ez a közös pont megmásíthatatlan.”

Káosz és fegyelem

#1

„– Tudom, azt gondolod, van választásod, de tévedsz. Az enyém vagy az első perctől kezdve, hogy megláttalak. Nem akartalak. Nem akartam ezt, de, Piper… Nekem sem volt választásom. Megláttalak abban a rohadt istállóban, és te sirattad az állatokat, basszus!”

#2

„– Piper?
– Hm?
– Ha mégsem jön össze neked a jégemberrel, megvárhatnád, míg felnövök. Én szívesen elveszlek feleségül.”

#3

„– Mégis mit…?
Szerette cselekvéssel félbeszakítani a megkezdett kérdéseimet. Szabad karjával átkarolt, tenyerét a hátamon pihentetve. Elakadt a lélegzetem, amikor a mobiljából felcsendült az Everybody knows Sigridtől. Aztán Josiah megmozdult, és nekem lassan leesett, hogy mit is csinálunk pontosan: táncolunk.
– Te most… – hebegtem meglepetten.
Megint az a sóhaj.
– Fogd be, Piper!
Úgy döntöttem, én is imádom, ahogy kiejti a nevemet a száján.

Nem számított egyikünk múltja sem, nem számítottak a barátok, a család.
Csak ketten voltunk.
Csak táncoltunk.”

#4

„– Miért nevezel mindig egy csípős, piros fűszernek? – Ezt a kezdetektől nem értettem.

– Mert gyönyörűen kipirul az arcod, amikor dühös vagy izgatott leszel. Ez igen gyakran megesik. – Megmozdította a fejét, így a lélegzetét ezúttal a kulcscsontom gödrében éreztem. Megborzongtam, mire csendesen felnevetett. – Mert körülötted folyton ezt a fűszert érzem, mintha parfümként szórnád magadra. Mert egyszerre vagy őrjítő és kívánatos, csípős és édes. Tudom, hogy amikor megízlellek, éppen ilyen leszel a nyelvem alatt.”

#5

„– Bray… − lehelte Faith, és lassan közelebb lépett a pasijához.
Mintha egy galamb szelídítené a leopárdot. Végül úgy kapaszkodtak egymásba, mintha ezer éve nem találkoztak volna. Nem irigyeltem tőlük ezt a kötődést, de irigykedtem rájuk a miatt a dolog miatt, amit úgy hívnak: szerelem.”

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

KÁOSZ ÉS FEGYELEM – BLOGTURNÉ

02.16 Kelly és Lupi olvas
02.19 Spirit Bliss – Sárga könyves út
02.22 Sorok között
02.25 Könyvvilág
02.28 Sorok között extra
03.02 Spirit Bliss – Sárga könyves út extra