Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Lepke és a Láng – Íme 10 idézet Sarah MacLean új történelmi romantikusából!

Sarah MacLean a történelmi romantikusok egyik királynőjének számít, a regényei itthon is nagy népszerűségnek örvendenek. A Lepke és a Láng című újdonsága idén karácsonyra meg is jelenik, ehhez hoztam most nektek 10 kedvcsináló idézetet, hátha meghozza a kedvetek a könyvhöz. Jó olvasást! 🙂

#1

„– Téged akarlak, Devil. Magamba akarlak bolondítani. Ha láng vagyok, neked akarok világítani. De félek… – Felicity elhallgatott. Utálta, ahogy a férfi nézi őt. Mintha pontosan tudná, mit fog mondani, még mielőtt megfogalmazta volna. És talán tényleg tudta is. Nem számított. – Attól félek, hogy én vagyok a te lepkéd.”

#2

„Magát viszont el fogom lopni – jelentette ki, tudva, hogy Felicity a történet folytatásaként érti majd a szavait. Nem is sejti, hogy ez az igazság. – El fogom lopni magát – vallotta be ismét. – El fogom lopni, hogy az enyém legyen.
– Ha beleegyezek, nem számít lopásnak – suttogta a nő.
Ostoba nőszemély! Dehogynem számít annak! De ez őt nem fogja megállítani.”

#3

„Felicity figyelte, ahogy a férfi kinyitja a második lakatot.
– A világ tele van ajtókkal. – Ez bizony igaz. – Nem szeretek akadályokba ütközni.”

#4

„– A lényeg, hogy tudom, milyen az, ha az ajtó másik oldalán akarunk állni. Tudom, milyen az, amikor az ember idegen területre akar bejutni. Annyi zárt ajtóba ütközünk szinte mindannyian… – Devil kinyitotta az utolsó lakatot, Felicity pedig halkan fejezte be a mondókáját: – Miért mások döntik el, hogy én melyik ajtón mehetek be, és melyiken nem?
Olyan őszintén, olyan nyíltan tette fel ezt a kérdést, hogy a férfi úgy érezte, ettől a pillanattól kezdve minden ajtót be akar rúgni előtte.”

#5

„Ha valami megjósolhatatlan dolog történik, akkor ott csakis nő lehet a dologban.”

#6

„– Hadd mondjam el akkor magának, mi a szenvedély, Felicity Faircloth! A szenvedély megszállottság. Észérvekkel megmagyarázhatatlan őrült vágy. Szándékunktól teljesen független, nem tehetünk ellene semmit. És sokkal gyakoribb, hogy a legsúlyosabb bűnbe taszítja az embert, mint az, hogy mesebeli boldogsággal ajándékoz meg.”

#7

„Az egész világunkat férfiak a építik. Férfiaknak. Mi csak a dekorációk vagyunk, a fontos dolgok után következünk, és ez a vég. De engem a kezdet érdekel, és minden zár egy új kezdet. A dolgok nyitja.”

#8

„– A napfényt azonban nem tudod megfogni – folytatta suttogva Devil. – Akármennyire is szeretnéd, kicsusszan az ujjaid közül, és elűzi a sötétség.”

#9

„– Emlékszel, mit mondtam neked a szenvedélyről, Felicity? Azt mondtam, hogy az más, mint a szerelem. Nem a türelem és a kedvesség a lényege, vagy bármi olyasmi, amit a Szentírás előszeretettel emleget. Ez nem akarati dolog, nem rajtunk múlik. Ez egy elemi erő.”

#10

„A reményt mindig a reménytelen kétségbeesés szüli.”

<

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading