Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vicious: Ádáz – Íme 10 kedvcsináló idézet az új Rázós Könyvből

A napokban jelent meg L.J. Shen új regénye, a Vicious – Ádáz, ami egy vadító sötét románc történet. Íme 10 idézet, ami sejteti, hogy mire számíthatsz, ha esélyt adsz ennek a nem semmi könyvnek!

#1

„A nagymamám egyszer azt mondta nekem, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanarról a tőről fakad, és a körülmények miatt válik egyikké vagy másikká. Ugyanaz a szenvedély. Ugyanaz a fájdalom. Az a furcsa szorító nyomás a mellkasodban? Dettó! Én egészen addig nem hittem neki, amíg össze nem hozott a sors Baron Spencerrel, aki a rémálmommá vált.”

#2

„Vicious tökéletlenségében is tökéletes volt. Hibátlanul hibás. De ami ennél is fontosabb: ő volt Vicious.”

#3

„Nagymama azt mondta, hogy a cseresznyevirág olyan, mint az élet. Édes és csodálatos, de ugyanakkor pokolian rövid ideig tart. Túlságosan rövid ahhoz, hogy ne azt csináld, amit szeretsz. Túlságosan rövid ahhoz, hogy ne töltsd együtt azokkal az emberekkel… akiket szeretsz.”

#4

„Az arca kifejezéstelen volt, de a szemhéja megereszkedett, és a szeme csillogott. Attól ahogy nézett rám, mintha lehámozná rólam a ruháimat, egyik darabot a másik után sötétkék íriszével, erős késztetést éreztem arra, hogy a karjába vessem magam, mint azok a szégyentelen lányok a középiskolából.”

#5

„Meg fog történni a dolog.
Vicious használni fog engem, én pedig cserébe használni fogom őt.
Tudtam, hogy ez egy epikus méretű baklövés.
És mint minden epikus méretű baklövés esetén, ezúttal is fájdalmasan meglakolok majd érte.
Sajnálatos módon azonban ez egy olyan ár volt, amit kész voltam megfizetni.”

#6

„Nem teszek újabb kísérletet a megvesztegetésedre. Helyette csupán annyit kérek tőled, gondolkozz el azon, hogy te Emilia mit tartasz igazságosnak! Mert tisztában vagyok vele, hogy te jó vagy, ahogy azzal is, hogy én meg rossz, de mindent tekintetbe véve is erős a gyanúm, hogy teljesen egyforma becsületkódex szerint élünk.”

* Kíváncsi lettél? Csapj le rá kedvezményesen! *

#7

„Tönkreteszem az életét.
Mert féltékeny vagyok.
A féltékenység egy olyan gyengeség volt, amire semmi szükségem nem volt, és nem is voltam rá büszke. De felül kellett kerekednem rajta, mielőtt az kerekedett volna felül rajtam.”

#8

„De emlékeztettem magam, hogy ez a pasas sosem bocsátkozik kapcsolatokba. Az ő specialitása a rombolás. És az egyik múltbeli projektje éppen az én életem tönkretétele volt.”

#9

„Vicious kegyetlen volt. Nagy kár, hogy az iránta érzett gyűlöletemet valami vékony réteg borította, ami nagyon hasonlított a szerelemre. De megesküdtem magamnak, hogy le fogom bontani, meg fogom semmisíteni, és hagyom, hogy színtiszta gyűlölet vegye át a helyét, még mielőtt Viciousnek sikerülne túl közel férkőznie hozzám. Megfogadtam, hogy sosem fog megtörni.”

#10

„– Senki sem tökéletes, ahogy senki sem eredendően rossz.”

* Kíváncsi lettél? Csapj le rá kedvezményesen! *

VICIOUS: ÁDÁZ – BLOGTURNÉ

 • A most induló Sinners of Saints sorozattal a Könyvmolyképző Kiadó Troy Bennett (Sparrow) után újabb L.J. Shen által életre hívott rosszfiúkat mutat be a magyar olvasóknak. Todos
  Santos Négy Féktelen Szívtiprója közül elsőnek Baron ’Ádáz’ Spencer Jr történetét ismerhetik
  meg a romantika kedvelők.

 • Mostani blogturnénk valamennyi állomásán L.J. Shen Sinners of Saint sorozata hősnőinek neveit találjátok. A feladat kitalálni, mely hölgy, mely főhős karjai között leli meg a boldogságot, és a rafflecopter megfelelő sorába megírni nekünk a szívtiprók kereszt és vezetékneveit.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Emilia LeBlanc

  a Rafflecopter giveaway

 • 02.22. – Angelika blogja
  02.24. – Könyvvilág
  02.26. – Sorok között (extra – idézetek)
  03.01. – Sorok között