Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Wow! Hangjáték készül a Leányrablás Budapesten regényből!

Az Ambrózy báró esetei sorozat az egyik kedvencem, régóta várom már, hogy valamilyen adaptáció készüljön belőle.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy az író dolgozik a megfilmesítésen, készül a forgatókönyv és a Filmalapnál pályáznak, de végül a projekt elbukott, a Filmalap nem válogatta be a projektet.

Viszont így sincs minden veszve, a mai karcában a mester egy szuper hírt közölt, amiből kiderül, hangjáték készül a Leányrablás Budapesten kötetből. Nézd csak!

TÚRURU- RÚRURU-RÚÚÚ!

FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Ezen a héten kaptam az értesítést, hogy az MTVA hangjátékot akar gyártatni a LEÁNYRABLÁS BUDAPESTEN című regényből.

A megbízott gyártó a Kaneta Produkció, akinek vezetőjével és az általa felkért rendezővel hétfőn tárgyalunk online, aztán majd meglátjuk. Annak idején a Kaneta Produkció készítette a Lúzer Rádió, Budapest! első három kötetéből a harminc részes hangjátékot is, amit nagy sikerrel sugárzott a Kossuth rádió. Sajnos akkor a stúdió vezetője, Kőrösi Zoli (még a felvételek megkezdése előtt) váratlanul meghalt, pedig épp arra készültem, hogy felajánljam neki az Ambrózy könyveket.

Végül, úgy tűnik, ők maguk találtak rá, és mint kiderült, ebben komoly szerepe volt a MOLY.HU-nak, és a molyoknak, akik annyi szépet, jót írtak a könyvről, hogy az végül a döntéshozók figyelmét is felkeltette. Köszönet érte ennek a nagyszerű oldalnak, a csapatnak, ami gardírozza, és persze az olvasóknak! [most már „csak” a színházigazgatók és a filmproducerek figyelmét kéne felkelteni az Ambrózy darabra és filmre – hehe].