Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Márciusban jön az utolsó Royal fiúk kötet – Itt a magyar borító is!

A Könyvmolyképző Kiadó oldalára már felkerült az utolsó Royal fiúk kötet, az Omladozó királyság magyar borítója, és már azt is tudjuk, hogy a könyv 2021. március 23-án jelenik a kiadónál, míg országos terjesztésbe 2021. április 6-tól kerül. (Tehát aki mielőbb olvasni akarja, annak érdemes a kiadótól megrendelni)

Mit is mondhatnék, bár a negyedik kötet nem lett akkora kedvenc, mint az első három, de így is nagyon kíváncsi vagyok a fináléra, kíváncsian várom mit tartogat nekünk a könyv 🙂

Erin Watt – Omladozó királyság (Royal fiúk 5.)

Mióta Hartley Wright találkozott Easton Royallal, az élete fenekestül felfordult. Minden sarok mögött ellenség, minden ajtó mögött veszély rejlik. Amikor beüt a tragédia, ami elragadja az emlékeit, a lány már senkiben sem bízhat, még a kék szemű fiúban sem, aki azt ígéri, minden rendben lesz.

Mert míg Hartley emlékei tele vannak fehér foltokkal, az ösztönei azt súgják, hogy Easton veszélyes. Képtelen eldönteni, hogy a fiú vajon a kígyó az édenkertben, vagy az esélye a megváltásra. A káoszt, ami vele jár, képtelenség kezelni, az érzések pedig, amiket őbenne kelt, túl zavarosak ahhoz, hogy kibogozza őket.

Easton azt akarja, hogy a lány emlékezzen.
Hartley szerint jobb felejteni.

És talán igaza van.

Tragédia. Árulás. Bizalom.
Hartley-nak szembe kell néznie a tényekkel
– a Royalok elől képtelenség menekülni.

Tanulj meg a szabályaik szerint élni, vagy a vesztedet okozzák!