Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újabb Rubin Pöttyösből készül film! Jön a Lick – Taktus adaptációja

Kylie Scott nemrég megerősítette Twitteren, hogy érkezik a Lick – Taktus könyvadaptációja! A projekt a Passionflixen valósul meg, ahová többek között a Csábítások és csemegék illetve Jennifer L. Armentrout Wicked könyvének az adaptációja is készül. Premier dátum egyelőre nincs.

Az írónő nagyon boldog, a Passionflix pedig be is kommentelte az Instagram oldalára, hogy nagyon izgatottak a közös munka miatt. A Passionflix nagy előnye, hogy az adaptációik elég könyvhűek szoktak lenni, viszont minimális büdzsé mellett, és nem túl ismert színészekkel dolgoznak, így a minőség sem mindig a legjobb.

Itt külön érdekes lesz majd a casting, hiszen a Stage Dive sorozat négy kötetes, egy zenekar tagjairól van szó, Davidé az első kötet, aki Las Vegasban megismer egy lányt, majd feleségül veszi, Evelyn pedig másnap döbben rá, hogy egy rocksztár a férje. A második kötetben már a dobos, Mal a főhős, így ha a Lick sikeres lesz, akár a többi rész adaptációjára is készülhetünk.

Úgyhogy nagyon kíváncsian várom a friss híreket, leginkább a casting terén. Egy biztos, Kylie Scott annyira zseniálisra (és szexire) írta meg a karaktereket, hogy nem lesz egyszerű megfelelni az olvasói elvárásoknak. A Wicked-nél viszont összejött, úgyhogy a remény hal meg utoljára.

Íme, 10 humoros & lélegzetelállítóan szexi Stage Dive idézet