Home Könyvek listák Sweet Valentine – Íme, 5 imádnivaló könyves álompasi

Sweet Valentine – Íme, 5 imádnivaló könyves álompasi

Most, hogy itt a Virágárusok napja Valentin nap, azt hiszem, időszerű is ez a lista 🙂 Összegyűjtöttem 5 olyan könyves álompasit, akiket gyanítom sokan imádunk, és nem is véletlenül.

Íme, a lista! (És már előre tudom, holnap ilyenkor azon fogok agyalni, hogy mennyien kimaradtak. Ez van, túl sok az imádnivaló könyves álompasi 🙂 )

Kale (Denazen sorozat)

Ő a tipikus példa arra, hogy az ártatlanság és a tisztaság mennyire imádnivaló lehet. A srác végig elzárva élt, a különleges képessége miatt barátai se voltak, de amikor találkozik a lánnyal, minden megváltozott. És ahogy mindezt bemutatta az írónő, hát wow! Kale kedves, érdeklődő, jószívű, és bár nem egy Humor Herold, de van egy olyan sajátos gyermeki bája, ami felnőtt pasiként is ellenállhatatlanul szexivé teszi. Nehéz megmagyarázni, inkább olvasni kell, hogy igazán átjöjjön 🙂

Rhys (Köd és harag udvara)

Amikor az első részt olvastam, elképzelni se tudtam volna, hogy Rhys ennyire imádnivaló lesz a folytatásban. De az írónő megcsinálta, Rhys szó szerint tökéletes a könyvben, és az első rész-béli tettei is meg vannak magyarázva. Végtelenül tiszteli és szereti Feyret, bármit feláldozna érte, akár a saját boldogságát is. Emellett mocskosul jó ember (vagyis tündér), aki bármilyen szenvedést bevállal azokért, akit szeret. Emellett türelmes, jó barát, és még sorolhatnám… És a humor nála is kiemelkedő, és szinte zizeg a lapokról, hogy mennyire szexi és tökéletes. Azt hiszem, a listán ő a legtökéletesebb karakter. Mindannyian megérdemelnénk egy Rhyst 🙂

Jace (A végzet ereklyéi)

Nagyszájú, vicces, gáláns, jólelkű, és pontosan tudja mennyire szexi, ezzel pedig vissza is él. Azt hiszem, Jace volt az első ilyen karakter, akiről olvastam, és hamar szimpatikussá vált. Jace egysorosai pedig aztán tényleg mindent visznek a könyvekben, és pont emiatt is válik annyira szerethetővé. Plusz attól, hogy az arcára van írva, mennyire tud szeretni.

Archer (Archer hangja)

Egy néma srác, tele szeretettel és vággyal, hogy őt is szeresse valaki. Emellett pedig hozza azt, amit elvárunk: gondoskodó, szexi, jó humorú. Annyira komplett a csomag, ha beszél, ha nem. Persze, Archer sem tökéletes, időnként gyerekes, néha talán túl hirtelen dönt és hülyén, de az ilyen tökéletlenségek csak még tökéletesebbé varázsolják az embert szerintem.

Patrik (Szívből, színből, igazán)

Hogy magyar példát is említsek, számomra Patrik is igazi álompasi. Igen, a könyv első felében meglehetősen szemét a srác, sajátosan dolgozza fel a szülei dolgát, és azt, hogy heteróként beleszeret egy fiúba. Viszont miután sikerül neki, és visszatér a könyv második felére, egy érett, szexi és imádnivaló pasit kapunk, aki nem akar mást, csak szerelmet, és ezért bármire is hajlandó, hogy elérje.