Home Hírek Hűha! Érkezik a Shadowhuntersbe Zakariás testvér!

Hűha! Érkezik a Shadowhuntersbe Zakariás testvér!

A magyar Árnyvadász csoport, a Hunclave talált egy nagyon érdekes tweetet, amit Todd Slavkin, a Shadowhunters showrunnere tett ki. Az egyik szavával pedig szó szerint bombár robbantott.

13 apróbb, egy rövid spoilert/kedvcsinálót osztott meg a Shadowhunters harmadik évadából, mint Celine története, Lewis családi drámája, Malec a konyvhában, de kétségkívül ez volt az, amire a legtöbben felkaptuk a fejünket: Brother Zacariah.

Bizony, itt Zakariás Testvérről van szó! Ő szerepelt ugye a Végzet ereklyéi könyvekben is, aki pedig olvasta az írónő Pokoli szerkezetek sorozatát, pontosan tudja, hogy miért is annyira nagy dolog, hogy végre megjelenhet Zakariás testvér is a Shadowhuntersben.

Nehéz könyves spoilerek nélkül beszélni róla, így csak annyit mondanék, hogy a karakternek örülök, és remélem, hogy sikerül belőle kihozni a maximumot. És szuper lenne pár könyves utalás is: például ha elárulná, honnan ismerős neki Izzy nyaklánca. Csak reménykedni merek benne, hogy nem rontják el a karaktert.

Ami még érdekesség, hogy a tévésorozatot gyártó stúdió bármely történet elemet és karaktert felhasználhat A Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek könyvekből, de a Bane Krónikákból, az Árnyvadász Akadémiából és a Gonosz fortélyokból (ill. a következő Árnyvadász sorozatokból) már nem.