Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezek a Jennifer L. Armentrout könyvek jöhetnek 2021-ben a Könyvmolyképzőtől!

A Könyvmolyképző Kiadó ma molyos érdeklődésre elárulta, hogy mely Jennifer L. Armentrout könyvekkel terveznek idénre, reméljük a koronavírus járvány sem fog közbeszólni. Íme a kiadó válasza!

Erre az évre legalább két, de inkább három Jennifer L. Armentrout könyvvel készülünk. Fontos leszögezni előre, hogy ezek tervek, reméljük egyiket sem húzza át a koronavírus.

Elsőként a Komor elemek harmadik részével tervezünk, a kötet most került szerkesztőhöz. Reményeink szerint legkésőbb a júniusi Könyvhétre megjelenhet.

Az Originek sorozat második részére is szerződtünk, a terv az, hogy ősszel megjelenjen, reméljük a legjobbakat.

Ezen felül szeretnénk egy harmadik Armentrout kötetet is kiadni karácsonyra, a címét most még nem árulnánk el, mert még zajlanak a tárgyalási folyamatok.

És hogy mi lehet a titokzatos harmadik kötet? Lehet akár a Várok rád vagy a Titan sorozat új része, a Wicked sorozat kezdete, aminél a film premiert várja a kiadó, de sokan reménykednek az írónő új sikersorozatában, a From Ash and Blood-ban is, ami a Goodreads Choice Awards-on is elnyert egy díjat. Nos, egy biztos, Armentroutban nem lesz hiány, aminek én csak örülni tudok.

High Fantasy regénnyel rukkolt elő Jennifer L. Armentrout!