Home Hírek Itt A fiúknak: Örökkön örökké magyar feliratos előzetese!

Itt A fiúknak: Örökkön örökké magyar feliratos előzetese!

Végre megérkezett az utolsó A fiúknak, akiket valaha szerettem regény magyar feliratos előzetese, és azt is tudjuk, hogy a premier 2021. február 12-én várható a Netflixen. Valentin napi filmnézéshez is tökéletes!

Az előzetesből kiderült az is, hogy szerencsére úgy tűnik követik a könyv cselekményét, a fő probléma tehát a továbbtanulás, és az, hogy Lara Jean és Peter közös főiskolára kerülnek-e, vagy szembe kell nézniük a távkapcsolat rémével.

A könyvben John Ambrose is szerepel, a trailerben egyelőre nem tűnt fel, de azért én reménykedem, hogy itt is találkozhatunk vele. Annak pedig külön örülök, hogy a koreai utazás itt is jelen van, akárcsak a New York-i.

A második film nem lett kedvenc, a harmadik könyvet viszont nagyon szerettem, szóval bízom benne, hogy a film is hozza majd a színvonalat. A trailer alapján erre minden esély meg is van!

Ó, és az írónő az Instagramon megosztott három képet az új filmből, íme a posztja, ne felejtsetek el a kis nyilakkal a további képekre kattintani, hogy mindet megnézhessétek.