Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Befutott a HIM – Ez a srác második részének a magyar fülszövege!

Megjelenési dátum ugyan még nincs, de már felkerült a kiadó Márkaboltjára a HIM – Ez a srác második részének a magyar fülszövege – ez már jó előjel 😉

A HIM – Ez a srác a kedvenc 2018-as könyvem volt, úgy látom ti is sokan szerettétek, így gyanítom velem együtt várjátok már, hogy kézbe vehessük Ryan és Jamie történetének a lezárását <3 Alább megnézhetitek a fülszöveget.

Sarina Bowen & Elle Kennedy – US: Mi

Vajon a kedvenc hokisaid veretlenül zárják az első közös szezonjukat?

Az NFL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét.

Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek.

Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat. Vajon Wes és Jamie nagypályás kapcsolati rutinja képes megbirkózni a külvilág fenyegetéseivel?

Figyelmeztetés: a könyvben szerepelnek szexjelenetek, egy vibráló fotel, távszex, és kiderül, hogy a hokijátékosok a zöld összes árnyalatában dögösek.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Elle Kennedy & Sarina Bowen – HIM: Ez a srác