Home Hírek Jön az első LMBT romantikus karácsonyi film a Hallmarkra!

Jön az első LMBT romantikus karácsonyi film a Hallmarkra!

Tavaly elég nagy botrányt élt át a Hallmark, miután nem adtak le egy reklámot, amiben egy leszbikus pár szerepelt. Ez rávilágított arra, hogy a csatorna híres karácsonyi filmjei mennyire nem diverzek és kerülik az LMBT témát. Nos, úgy tűnik a vállalat gyorsan kapcsolt.

Érkezik ugyanis az első LMBT karácsonyi filmjük, ráadásul elég impozáns szereplőgárdával! (Vagyis, számorma az, szinte minden főhőst ismerek és kedvelek valahonnan :))

A The Christmas House főhőse Brandon, aki a férjével, Jake-kel együtt ellátogat az ünnepekre Brandon családjának az otthonába, ugyanis azt tervezik, hogy örökbefogadják az első gyermeküket. Brandon testvére, Mike is hazatér, és ott újra beleszeret a gimis barátnőjébe. Szóval, adnak azért a hagyományosabb vonalnak is egy fontos sztoriszálat.

A meleg párt Jonatban Bennett (Bajos csajok) és Brad Harder alakítja, a heteró párt Robert Buckley (One Tree Hill) és Ana Ayora (In the Dark). A srácok szüleit pedig Treat Williams (Everwood) és Sharon Lawrence (Dynasty).

A premierre 2020. november 22-én kerül sor az amerikai Hallmarkon, én pedig már alig várom, hogy karácsonykor bekuckózzak a tévé elé, és megnézzek végre egy romantikus karácsonyi filmet, amiben LMBT főszereplők vannak. Köszönöm Hallmark!