Home Hírek Befutott az első Riverdale regény magyar fülszövege és megjelenési dátuma!

Befutott az első Riverdale regény magyar fülszövege és megjelenési dátuma!

A Maxim Kiadó nemrég jelentette be a jó hírt, hogy a Dream Válogatás részeként 2020. június 18-án érkezik az első Riverdale regény Sárossy-Beck Anita fordításában.

Egy előzmény történetről van szó, a cselekménye a Riverdale első része előtti eseményeket mutatja be. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, alig várom, hogy olvassam.

A kiadó szerencsére megszerezte a könyvhöz a filmes borítót, így a jól ismert szereplőkkel találkozhatunk a borítón is, bár a kivágás kicsit szerencsétlen így, szegény Cheryl kissé félbe lett vágva 🙁

Alább megnézhetitek a borítót és a fülszöveget is, az oldalra pedig hamarosan érkezik majd az értékelés a kötetről, mert blogturnézni fogunk vele 🙂

Micol Ostow – Riverdale: A kezdet

A Riverdale című nagy sikerű Netflix-sorozat első évadának előzménysztorija! Imádod a sorozatot, és nem tudsz betelni vele? Vagy még nem kezdted el nézni, de kíváncsi vagy rá? Akkor ez a regény neked szól!
Hagyd, hogy beszippantson Riverdale városának rejtélyes világa!

A vörös hajú Archie, Jughead, a szavak mestere és a jó kislánynak tűnő Betty hosszú évek óta minden nyarat együtt szoktak tölteni.
Ez a mostani azonban más, mint az eddigiek.

Archie egy titokzatos személy miatt kifordul önmagából, sportolás helyett gitározik és dalokat ír, elhanyagolva a magányos Jugheadet, akinek a rossz társaságba keveredő apja miatt igazán szüksége lenne egy barátra. Ráadásul most Betty sem tudja megoldani a problémákat, ugyanis Los Angelesben gyakornokoskodik egy magazinnál, és folyton keresztbe tesz neki, ami megnehezíti, hogy elfojtsa a benne lakozó sötétséget – megvannak a maga gondjai: valaki nem beszélve arról, hogy bármit tesz ellene, még mindig arról a bizonyos vörös hajú szomszéd fiúról ábrándozik.

Aztán ott van még a pletykalapok üdvöskéje, az IT-lány Veronica, aki alól szép lassan kihúzzák a luxustalajt a családja nem túl tisztességesen szerzett vagyona miatt, és ezáltal egyre közelebb kerül Riverdale-hez, ahol nem is tudja, mi minden várja majd.