Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a Szex és New York folytatása, de az egyik főszereplő dobbantott!

Az HBO egyik legnagyobb sikere volt a Szex és New York című sorozat, ami Candice Bushnell könyve alapján készült, és négy barátnő életét követte nyomon, akik a harmincas éveikben járnak.

Hat évad, megannyi elnyert díj és két sikeres mozifilm után sokáig vártuk, hogy visszatérnek-e a lányok. A Samanthát alakító Kim Cattrall-en múlt a dolog, aki elég viharos kapcsolatot ápolt Sarah Jessica Parkerrel, talán ezért sem akart újra Samantha bőrébe bújni. Kim Cattrall többször is lenyilatkozta, hogy ő már leszámolt a karakterrel.

Így bár az egyik szemem örül, de a másik sír, mert ugyan jön a Szex és New York folytatása, de Samantha nélkül. A főszerepekben így SJP mellett Cynthie Nixon és Kristin Davis fog visszatérni.

Az új évad tíz, egyenként harminc perc/epizód berendelést kapott, a forgatások késő tavasszal kezdődnek New Yorkban, legalábbis ez a terv, remélhetőleg a vírus sem tesz keresztbe. És miről fog szólni? A három barátnő életéről az ötvenes éveikben, amikor még bonyolultabb az élet és a barátság – áll a leírásban.

A sorozat az HBO Max streaming szolgáltatón lesz elérhető, és nagy eséllyel magyar premierre is készülhetünk majd. Akárhogyis, én nagyon örülök, mert imádtam a sorozatot, jó lesz újra látni a lányokat. Még úgy is, hogy Samantha volt az abszolút kedvencem.

5 dolog, amit imádtam a most 20 éves Szex és New Yorkban