Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ez volt az 5 kedvenc New Adult regényem 2020-ban!

Az eddigi évértékelős posztjaimnál láthattátok, hogy mindig „panaszkodtam” mennyire nehéz volt kiválasztani az adott kategóriából 5 kedvencet. Na itt baromi könnyű volt, olyannyira, hogy 6 helyett csak 5 könyvet említettem végül.

2020-ban jóval kevesebb New Adult regényt olvastam, és soknál éreztem azt, hogy nem volt rossz, de nem is volt kimagaslóan jó, inkább csak elszórakoztatott, de nem adott olyan sokat.

Ez az 5 regény viszont igazán különleges élményt adott, nagy szeretettel ajánlom őket nektek is.

5. Vi Keeland & Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Még mindig imádom a páros regényeit, és bár a Lázadó örökös nem ütött annyira, mint a Szívtipró pilóta, de így is élvezettel olvastam Gia és Rush humorral, romantikával és érzékiséggel teli történetét. A végén lévő csattanót pedig bár előre kitaláltam, de így is tetszett.

4. Mia Sheridan – Finding Eden – Megtalálni Edent

Az írónő annyira lebilincselő stílusban ír, annyira olvasmányos az egész, ráadásul ez a kötet is elgondolkodtatott. Szépen mesélt benne Sheridan a szeretetről, a továbblépésről, a megbocsátásról, ráadásul a karakterei is annyira emberiek. Szívesen olvastam ezt a duológiát.

3. Melanie Harlow – Mindig van tovább

Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni ezt a könyvet. Mégis teljesen magával ragadott a szexi farmer pasi és a városi lány románca. Nagyon örültem, hogy az írónő behozta a halott feleség és a továbblépés nehézségének a tematikáját, mert ez olyan dolog, amivel bárki azonosulhat, hiszen minden kapcsolatból nehéz továbblépnünk.

2. Sarina Bowen & Elle Kennedy – US: Mi

Mielőtt ezt elolvastam, a HIM-et is újraolvastam, így egyben nagyon klassz volt az élmény, noha a folytatás más hangulatot árasztott, sokkal komolyabb volt. Fontos témákról meséltek az írónők, olyanokról, és baromi hitelesen ábrázolták azt, hogy mit jelent, ha két férfi párkapcsolatba kerül, és olyan döntéseket kell meghozniuk, amikre korábban nem is gondoltam. A srácokat pedig annyira imádom, hogy arra szó nincs.

1. P. Dangelico – Wrecking Ball – A romboló

Tudjátok, vannak azok a könyvek, amiket elkezdünk olvasni és a kezünkhöz ragadnak, mert annyira jók. Na, A romboló is ilyen volt, egy nap alatt kivégeztem, mert annyira imádtam a marcona sportoló és a megtört lány történetét. Sőt, bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legjobb Rubin Pöttyös, amit valaha olvastam.