Home Hírek Egy szexfüggő rocksztár zúg bele a szomszédjába a Te vagy nekem a...

Egy szexfüggő rocksztár zúg bele a szomszédjába a Te vagy nekem a veszély kötetben

Eredetileg már tavasszal érkezett volna, de a koronavírus járvány miatt őszre csúszott a Sea Brize című sorozat új kötete, a Te vagy nekem a veszély.

Blythe és Krit története jelen állás szerint november 9-én jelenik meg magyarul, a történetben pedig egy szexfüggő rocksztár zúg bele a szomszédjába. Bővebben a magyar fülszöveg mesél a sztoriról, íme!

* Kattints ide, ha kedvezményesen szeretnéd megvásárolni a könyvet! *

Abbi Glines – Te vagy nekem a veszély

Egy függőségben szenvedő embernek nem való az ártatlanság… Krit Corbin életében nagy szerepet játszanak a függőségek – és ezek közül is a szexfüggőség, mert a nőket mindig nagyon szerette. Csakhogy egy népszerű rockzenekar énekesének életébe ez is belefér. Megkaphat minden nőt, akit csak akar – bármikor és bárhol. Egyetlen egy kivételével.

Blythe Denton megszokta már a magányt. Egy papi családban nőtt fel, ahol soha nem fogadták el teljesen sajátjukként, és a kegyetlen nevelőanya gondoskodott róla, hogy Blythe soha ne felejtse el, mennyire érdemtelen a szeretetre. Így amikor végre lehetősége lesz elkezdeni az önálló életet, Blythe elköltözik. Ám egy olyan lakás lesz az új otthona, amelynek felső szomszédja egész éjszaka bulikat rendez és zajong. Egy ilyen buli alkalmával nyit ajtót egyszer Krit Blythe-nak, és megismerkedik új szomszédjával, aki arra kéri, hogy halkítsa le
a zenét.

Krit ráveszi a lányt, hogy maradjon. Blythe semmiben sem hasonlít azokhoz a lányokhoz, akik gyakori látogatói Krit lakásának, de Krit mégsem tud neki ellenállni. A lány barna haja, cuki szemüvege és szexis ártatlansága valahogy felkelti az érdeklődését.

Krit Corbin elhatározza, hogy megnyeri magának Blythe-ot, de lehet, hogy élete legnagyobb függőségébe került?