Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Őrületes Netflix-cameo volt a Karácsonyi cserebere 2-ben!

Vanessa Hudgens immáron három hasonmást alakított a Karácsonyi cserebere várva várt folytatásában, de nem csak emiatt volt különleges a film: egy korábbi karácsonyi Netflix film szereplői is cameóztak benne!

Figyelem! A kép alatt spoileresen folytatom!

A film végén Margaret hercegnőt végül királynővé koronázzák, az ünnepélyen pedig nem Stacy Denovo és Edward herceg az egyetlen királyi pár a meghívottak között.

Igaz, csak kábé két másodpercre, de a vendégek között láthatjuk Amber királynét, Richard királyt és a közös kisbabájukat is, akiknek a történetét az Egy herceg karácsonyra filmtrilógiából ismerhetjük meg. Kedves kis meglepetés volt, hogy így összefűzték a Netflix karácsonyi filmjeinek a szereplőit.

Öröm az ürömben, hogy ezzel a cameóval van egy apró baki: a Karácsonyi cserebere első részében volt egy jelenet, amiben Margaret és Kevin éppen a Netflixen keresett néznivalót, és az Egy herceg karácsonyra volt a kiválasztott, még a végén lévő lánykéréses jelenet egy részét is bevágták.

Szóval… maga a gesztus tényleg nagyon klassz volt a Netflixtől, csak kicsit hülyén veszi így ki magát? Vagy netán az lenne a válasz, mint A neveletlen hercegnő naplója könyvsorozatokban volt, ahol Mia többször leírta, hogy film készült az életéből és Chris Pine mennyire cuki?

Azért a készítők „védelmében” felhoznám, hogy már az Egy herceg karácsonyra harmadik részében is láthattunk egy térképet, ami megmutatta, hogy Margaret királysága, Belgravia tulajdonképpen Aldonia szomszédságában helyezkedik el.