Home Könyvek listák 10 híresség, aki legalább akkora Harry Potter rajongó, mint Te

10 híresség, aki legalább akkora Harry Potter rajongó, mint Te

Hiába ért véget 2007-ben a Harry Potter, még napjainkban is fénykorát éli, és remélhetőleg ez sokáig így is marad. A könyvekért pedig nem csak mi, hanem korunk sztárjai is rajonganak. Íme 10 híresség, aki legalább akkora Harry Potter-fan, mint te!

Ariana Grande akkora HP-fan, hogy az egyik kutyusát Sirius Blackről nevezte el.

Az egykori tinisztár Amanda Bynes többször is nyilatkozott a Harry Potter-szeretetéről, egy ízben például azt kívánta, bárcsak folytatná Rowling a könyveket.

A Narancsvidék sztárja, Autumn Reeser akkora Harry Potter fan volt, hogy Harrys uzsidobozzal járt suliba.

Camilla Cabello 2015-ben tette fel a nagy kérdést Twitteren: késő-e csatlakozni a Harry Potter fandomhoz. Sosem késő!

Chloë Moretz nem csak egy Halloween kedvéért öltözött Bellatrix Strange-nek, hanem a könyveket is imádja.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence Seth Meyers műsorában mesélt arról, hogy mekkora HP-fan, és micsoda fangirl pillanat volt, amikor összefutott Daniel Radcliffe-fel.

A Csillagainkban a hiba imádott írója, John Green Craig Ferguson műsorában vallott Harry Potter függőségéről, de a saját youtube csatornáján is szóba került. Ó, és Green Hugrabugos.

Liam Payne, a One Direction egykori énekese Twitteren jelezte ki szeretetét, ugyanis azt kívánta, bár ő lehetne Harry Potter.

A One Direction-tagoknak jó az ízlésük, Niall Horan is Twitteren vallott HP-függőségéről, például öt filmet nézett meg három nap alatt.

A Disney-sztár Rowan Blanchard még az Instagram oldala leírását is úgy adta meg, mint Harry Potter-fan 🙂

Shawn Mendes nagy Harry Potter rajongó, erről itt írtam is egy külön cikket. Ó, és a népszerű énekes Griffendélesnek vallja magát.

Anglia leendő királya, William herceg még 2011-ben vallott arról, hogy az összes HP-könyvet elolvasta. Akkor a filmeket még nem látta, de talán mostanra sikerült pótolnia 🙂