Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Johnny Deppet kirúgták a Legendás állatok filmből, más lesz Grindelwald!

Johnny Depp Instagramon közölte a hírt: a Warner Bros megkérte őt, hogy mondjon le Grindelwald szerepéről a Legendás Állatok sagában, Depp pedig eleget tett a kérésnek.

A hírt a Varietynek a Warner Bros. is megerősítette, és már keresik is az új színészt, aki Dumbledore ellenfelét alakítaná a Legendás állatok harmadik részében.

Az előzmény minden bizonnyal az az angliai tárgyalás volt, amit Depp indított a The Sun napilap ellen, ami feleségverőnek nevezte őt. A pert a napilap nyerte, igaz, Depp fellebezni akar, és továbbra is azt állítja, hogy ártatlan. (Elvileg Depp bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardot. Nagyon ronda ügy, szerintem egyikük sem ártatlan, de az igazságot úgyis csak a két ember tudja, így én nem is szeretnék már kiállni egyik színész oldalán sem).

Ami engem illet, nem tagadom, örülök a hírnek, mert a második Legendás állatok filmben nagyon nem voltam elégedett a színész játékával, és ez a film szerethetőségére is rányomta a bélyegét. Persze mindenkinek más tetszik, mindenesetre a figurát szerintem sokkal jobban hozta Colin Farrell az első filmben. Kíváncsian várom, hogy ki lesz az új Grindelwald. A film elvileg 2022-ben érkezne, így hamarosan ez is kiderül. (Persze arról hosszasan el lehetne merengeni, hogy mennyire volt fair így kirúgni Deppet, és vélhetően ez a plusz botrány a film sagának sem fog jót tenni)

Daniel Radcliffe megtörte a csendet: Ő is megszólalt a Johnny Depp botrány kapcsán!