Home Hírek Magyarul is jön a Narnia krónikái Színezőkönyv!

Magyarul is jön a Narnia krónikái Színezőkönyv!

Még mindig hódítanak a színezőkönyvek, és ami a legjobb, hogy immáron tematikus színezőkönyvekből is egyre jobb a kínálat itthon.

Szeptember 27-én C.S. Lewis klasszikusa, a Narnia krónikái lesz elérhető kiszínezhető formában a Harmad kiadó jóvoltából. A színezőben Pauline Baynes eredeti képei láthatóak. A színező ide kattintva -20% kedvezménnyel előrendelhető, alább a borítót, és a fülszöveget nézhetitek meg.

narnia-kronikai-szinezo

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!

Ez a lenyűgöző színezőkönyv – a sorozat eredeti illusztrátorának, Pauline Baynesnek a képeit felhasználva – rengeteg térkép, tekervényes minta, jól ismert idézet és illusztráció segítségével nyújt betekintést C. S. Lewis klasszikus és kedvelt sorozatának mind a hét kötetébe.

Vedd elő a színes ceruzáidat, engedd szabadon a fantáziádat, és éld át újra minden idők egyik legszeretettebb történetét!