Home Hírek Még 3 Rubin Pöttyös és 2 Rázós Könyv jelenhet meg 2020-ban!

Még 3 Rubin Pöttyös és 2 Rázós Könyv jelenhet meg 2020-ban!

Olvasói érdeklődésre a molyon adott a kiadó egy választ, amiből kiderül, hogy mely Rubin Pöttyösök és Rázós Könyvek jelenhetnek meg idén azokon kívül, amik ugye már előrendelhetőek, mint a Cake – Egy szerelem története és a Rebel Heir – Lázadó örökös.

Ilyenkor érdemes tudni, hogy a határidő mindig szorítja a kiadókat, hiszen már november 7. van, egy könyv átlagosan 3 hetet tölt a nyomdában, így már nagyon ki vannak centizve a kiadók a nyomdai határidőket illetően. Ezért is van a kiadói válaszban feltételes mód, hiszen bár ez a 3 Rubin Pöttyös és 2 Rázós könyv a terv, de nehéz teljes bizonyosságra ígérni. No nem húzom tovább a szót, ezeket várhatjátok meg. A címekre kattintva előjegyezhetőek a könyvek!

Idén már csak három Rubin Pöttyös várható, a Love Under Quarantine, a Red, White & Royal Blue és a Szerelem a corona idején antológia. Rázós könyvekből pedig a Vicious és a Dark Soul.

Viszont ahogy haladudunk előre az időben, úgy válnak egyre szorosabbá a nyomdai határidők, így ezeket sem tudjuk sajnos száz százalékra megígérni, de mindegyik köteten gőzerővel dolgozunk 🙂