Home Hírek A szerelem nem szerepelt a terveik között – Itthon is érkezik Nicola...

A szerelem nem szerepelt a terveik között – Itthon is érkezik Nicola Yoon sikerkönyve!

Angelika szúrta ki, hogy itthon is megjelenik a Minden, minden szerző Nicola Yoon új regénye, a The Sun Is Also A Star, a Gabo Kiadó jóvoltából, igaz, időpont még nincs. Ez már csak azért is remek hír, mert a könyv adaptációs jogai elkeltek, így vélhetően film is készülhet majd belőle.

A könyvet sokan még a Minden, mindennél is jobban kedvelik, ráadásul rengeteg díjat elnyert, úgyhogy kíváncsian várom a megjelenést. Alább csatoltam az eredeti borítót, és lefordítottam a fülszöveget is. Ugye milyen izgi YA regénynek ígérkezik?

Nicola Yoon – The Sun Is Also A Star

Natalia: Én vagyok az a lány, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban, vagy az álmokban, amik sosem válnak valóra. És tutira nem az a lány vagyok, aki találkozik, és belezúg egy helyes srácba New York zsúfolt utcáin. Különösen, amikor a családomat tizenkét belül Jamaicába deportálják. Szerelembe esni nem lehet az én történetem.

Daniel: Mindig is én voltam a jó fiú, a jó tanuló, aki a szülei magas elvárásainak megfelelően él. Soha nem voltam költő, vagy álmodozó. De amikor megláttam őt, elfelejtettem mindent. Van valami Natashában, ami elhiteti velem, hogy a sors valami rendkívülit tartogathat mindkettőnk számára.

A Sors: Minden pillanat az életünkben ehhez az egyetlen pillanathoz vezetett. Millió jövőkép áll előttük. Melyik válik igazzá?