Home Hírek Daniel Radcliffe megtörte a csendet: Ő is megszólalt a Johnny Depp botrány...

Daniel Radcliffe megtörte a csendet: Ő is megszólalt a Johnny Depp botrány kapcsán!

A napokban Daniel Radcliffe, a Harry Potter filmek sztárja is megszólalt a hír kapcsán, hogy Johnny Depp úgy is megkapta Grindelwald szerepét, hogy állítólag bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardot.

“Ez egy nagyon nehéz dolog számomra, mert a producerek nagyszerű életet és csodálatos munkát biztosítottak számomra a kezdetekkor. De teljesen megértem, hogy az emberek miért frusztráltak. Semmi olyat nem mondok, amit ne mondtak volna el már előttem – és ez egy furcsa analógia lesz –, de az NFL-ben jó néhány játékost letartóztattak füvezésért, míg mások ennél sokkal súlyosabb dolgokat követnek el, de nekik mindenki elnézi, mert annyira híresek. Azt hiszem, engem az ütött szíven, hogy tőlünk hat film után ugyanígy kirúgtak egy srácot, aki füvezett (a HP filmek forgatása alatt), és amivel Johnnyt vádolják, az ennél nyilvánvalóan sokkal nagyobb horderejű.” (Fordította: Kae Westa <3)

Utóbbival Radcliffe pedig Jamie Waylett esetére utal. Ő hat Harry Potter filmben alakította Vincent Crak karakterét, de az utolsó filmekből kirúgták őt, mert letartóztatták 2009-ben marijuana ügyek miatt.

Radcliffe gondolatai pedig csak így érthetőek igazán. Szerinte azért maradhatott Depp, mert híres. És úgy tűnik, hogy ezzel ő sem ért egyet.

Amúgy, egy korábbi interjúban a könyvek írója, J.K. Rowling is bevédte Deppet, továbbra is nagyon boldog, hogy Depp a filmben játszik…

Johnny Deppet kirúgták a Legendás állatok filmből, más lesz Grindelwald!