Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Marvel sztár lett a Heartstopper egyik főszereplője!

Hát gyerekek, erre a hírre szerintem egyikünk se számított, de nagy örömmel számolok be róla: Marvel sztár lett a Heartstopper főszereplője!

A Charlie-t alakító Joe Locke csatlakozik a Marvel Univerzumhoz, az Agatha: Coven of Chaos sorozatban fog feltűnni, maga a széria pedig a Vandavízió spinoffja Agatha Harkness főszereplésével. A történet Agatha életének azono eseményeit is bemutatja majd, amit a Vandavízió előtt nem ismerhettünk meg, illetve az is kiderül, mi történt Agathával, mióta Vanda otthagyta őt.

Arról, hogy kit alakíthat Locke még nincs hír sajnos, a rajongók viszont már most elkezdtek találgatni, hogy kit alakíthat majd. A legtöbben arra tippelnek, hogy Locke lesz majd a meleg szuperhős, Wiccan, aki nem más, mint Billy Kaplan, Wanda Maximoff egyik fia.

Wiccan egyébként az Ifjú Bosszúállok egyik prominens tagja a képregényekben, és neki is ugyanolyan varázs képességei vannak, mint az anyjának. Külsőre pedig (lásd a képet) Wiccan eléggé hasonlít Joe Locke-ra. Plusz nem ártana egy újabb meleg szuperhőst bevezetni a Marvel filmes univerzumba, és erre a nyíltan LMBTQ-tag Joe Locke tökéletes választás.

Én nagyon remélem, hogy Wiccanról van szó, mert ha őt alakítja Locke, az egyenes irány lesz a nagyvászonra, Az ifjú bosszúállok karaktereit ugyanis mostanság kezdik el felvezetni, lásd Ms. Marvel vagy éppen Hailee Steinfeld új Sólyomszeme. Szóval, hajrá Joe, és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kit alakíthat majd a mi Charlienk.