Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

365 nap: Ma – Premier dátumot és előzetest kapott a 365 nap folytatása!

A 365 nap a Netflix egyik legsikeresebb önálló filmje volt, amit annyian szerettek, hogy magyarul is megjelent már a film alapját képező teljes trilógia. Most pedig a Netflixre jön is a folytatás.

A második rész, a 365 nap: Ma címet viseli, és április 27-én kerül fel a streaming szolgáltatóra. Egy előzetes már be is futott, itt pedig a film hivatalos leírása olvasható:

Laura és Massimo visszatér, és erősebb, mint valaha. De Massimo családi kötelékei és a Laura szívére pályázó titokzatos férfi megnehezítik a szerelmesek életét.

Ha elolvasnád a könyvet a második rész előtt, ide kattintva beszerezheted.

Blanka Lipinska – 365 nap 2.

Laura Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja…

A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsenek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.